Targ de imbracaminte si incaltaminte

In perioada 15-19 iunie, la Central Plaza din Bacau are loc un nou targ de incaltaminte si imbracaminte organizat de Camera de Comert si Industrie (CCI) Bacau. Programul este zilnic, intre orele 10-20.

 

„Îmbracamintea de sezon, agrementul, calatoriile, vacantele si concediile sunt elemente principale ale sezonului estival, ceea ce determina firmele care activeaza în domeniu sa faca schimbari importante în ceea ce priveste ofertele de produse.Sunt prezenti în calitate de expozanti, peste 60 de agenti economici din 12  judete ale tarii, care prezinta o gama larga de produse: confectii de sezon pentru adulti si copii, încaltaminte si produse de marochinarie, dresuri si lenjerie intima, produse pentru copii, lenjerii de pat, cosmetice, bijuterii, artizanat si produse alimentare”, a declarat Mihai Tulbure, directorul CCI Bacau.

Targul ofera posibilitatea tuturor vizitatorilor de a achizitiona la cele mai bune preturi produse de calitate specifice acestui sezon.

 

Parteneri media: Realitatea TV, Euro TV, 1 TV Bacau, Radio 21, Vibe FM, Radio ZU, Kiss FM, Magic FM, Ziarul de Bacau, Observator de Bacau,             Impartial de Bacau, Zile si Nopti, Sapte Seri, www.ziaruldegarda.ro -Ziarul de Garda, Business Texin,                            Bacaul economic, www.dinbacau.ro, www.inimabacaului.ro www.bacau.info.ro, www.judetulbacau.ro, www.labacau.ro,  www.ghidulbacaului.ro, www.autenticpromotion.ro, www.kristofer93.com,                                www. megabacau.blogspot.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com