Pilotul Valentin Vasilescu va conduce campania electorala a Partidului România Mare la alegerile parlamentare 2016

Valentin Vasilescu, pilot militar, fost comandant adjunct al Aeroportului International Otopeni, deputat în perioada 2000-2004, a fost desemnat sef al campaniei electorale a Partidului Romania Mare la alegerile parlamentare. PRM da semne serioase de revigorare, dupa ce fiica cea mai mare a lui Corneliu Vadim Tudor, Lidia Vadim Tudor, a aderat la partid si si-a anuntat candidatura pentru Camera Deputatilor.

Valentin Vasilescu a coordonat si campania nationala la alegerile din anul 2000, cand PRM a realizat cel mai bun scor electoral, (21% din voturile alegatorilor pentru Parlament, respectiv 28% pentru Corneliu Vadim Tudor, la acel moment, candidatul partidului pentru functia de presedinte al României).

valentin-vasilescu

Valentin Vasilescu este cunoscut si ca analist militar, opinia sa este consultata in probleme de specialitate, in cadrul emisiunilor de la TV iar textele sale sunt publicate si preluate si de site-urile din Franta sau Rusia. „De profesie ofiter MApN, pilot militar pe MIG 21, Valentin Vasilescu a fost deputat în Parlamentul României din partea PRM, în legislatura 2000 – 2004. Pe timpul mandatului sau a facut parte din Comisia de Aparare, Ordine Publica si Singuranta Nationala din cadrul Camerei Deputatilor, fiind printre putinii detinatori de certificat ORNISS pentru acces la informatii clasificate NATO“, se arata în comunicatul PRM de astazi, 3 octombrie 2016.

Comunicat PRM:

Bucuresti, 3 octombrie 2016:  Partidul România Mare (PRM) si-a desemnat directorul de campanie electorala la nivel national, în persoana lui Valentin Vasilescu, fost deputat PRM în Parlamentul României. Având o vasta experienta în domeniu, Valentin Vasilescu a reusit, într-un timp relativ scurt, sa formeze o echipa al carui scop este de a readuce Partidul România Mare în forul legislativ.

 

Valentin Vasilescu a fost coordonatorul campaniei nationale la alegerile din anul 2000, an în care PRM a realizat cel mai bun scor electoral, obtinând 21% din voturile alegatorilor pentru Parlament, respectiv 28% pentru Corneliu Vadim Tudor, la acel moment, candidatul partidului pentru functia de presedinte al României. “Experienta acumulata o repun în slujba Partidului România Mare, am mare încredere în echipa pe care o coorodonez si sunt încrezator în capacitatea de mobilizare a membrilor PRM”, a declarat Valentin Vasilescu.

 

Desemnat la Consiliul National al PRM, desfasurat sâmbata, 1 octombrie, la Bucuresti, cu o majoritate covarsitoare de voturi, Valentin Vasilescu este constinent de importanta misiunii sale si abordeaza cu optimism viitoarea campanie electorala. Aflat în fruntea unei echipe tinere caracterizata ca fiind “o combinatie perfecta de materie cenusie, caracter, cultura si spirit liber”, fostul deputat are o abordare pragmatica a misiunii sale.

 

“PRM va candida cu succes în alegerile din decembrie. Acum este clar pentru toti ca acest partid exista si vine catre alegatori cu un mesaj nou, patriotic, în concordanta cu doctrina partidului si cu valorile europene”, a declarat Valentin Vasilescu, precizand ca “nu suntem extremisti, suntem un partid cu dragoste de tara, un partid care îsi doreste sa lupte împotriva saraciei, care, asa cum Lidia Vadim Tudor a declarat, este rezultatul coruptiei care a ucis natiunea româna”

 

De profesie ofiter MApN, pilot militar pe MIG 21, Valentin Vasilescu a fost deputat în Parlamentul României din partea PRM, în legislatura 2000 – 2004. Pe timpul mandatului sau a facut parte din Comisia de Aparare, Ordine Publica si Singuranta Nationala din cadrul Camerei Deputatilor, fiind printre putinii detinatori de certificat ORNISS pentru acces la informatii clasificate NATO“-PRM/ 3 OCTOMBRIE 2016. Valentin Vasilescu, pilot MIG 21 Bacau

6 Comentarii

 1. pilu spune:

  Chiar nu are PRM oameni pentru alegerile parlamentare de trebuie bagata la inaintare fata lui Vadim ? Ce stie fata asta despre politica ? S-au, a lasat cu limba de moarte Vadim ca partidul asta e al familiei Tudor ?

 2. gelu spune:

  D-le Valentin Vasilescu am si eu o intrebare concreta si va rog sa aveti amabilitatea sa-mi raspundeti la ea. E posibil ca rusii sa aiba tehnologia necesara de a lansa rachetele Iskander de la 10-15 kn inaltime din avioanele Tu-160 sau Tu-96??? Va mutumesc cu anticipatie si astept cu curiozitate raspunsul d-voastra..

 3. Lazar Iulia spune:

  Sincere felicitari! Implicarea in politica a oamenilor integri este de bun augur pentru societatea romaneasca.

 4. gelu spune:

  Succes in noua postura d-ul Valentin Vasilescu si munca sa-i fie incununata de succes prin reintrarea PRM in Parlament!!!

 5. Paul Snaider spune:

  Valentin Vasilescu este un om extraordinar ! Corect, inteligent, muncitor si iubitor de Patrie !

 6. cozubas spune:

  Mult succes oameni buni !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com