Campanie electorala murdara la Onesti

Candidatii inscrisi in cursa pentru Primaria Onesti s-au trezit cu surprize neplacute zilele acestea. Dupa plangerea avocatului Gelu Pamfil, la adresa lui Laurentiu Neghina, pentru defaimare si calomnie, se pare ca vor mai urma si altele.

Afisele inginerului Gheorghe Vicol, candidat independent, au fost acoperite cu anuntul legat de Raliul Moldovei, unde cotizeaza si Nevilla, societate ce apartine lui Laurentiu Neghina. Dealtfel si Neghina pare sa aiba ceva probleme. In primele pliante ale candidatului UNPR-ist a facut imprudenta sa spuna ca are studii superioare, desi el este unul dintre cei implicati in dosarul de spaga la Bacalaureatul de la Podul Turcului, cel mai grav scandal de coruptie din Educatie. Televiziunea nationala B1Tv l-a catalogat pe Laurentiu Neghina drept candidatul repetent, iar Trustul Local Desteptarea i-a dedicat aproape doua pagini “candidatului penal” Neghina. Adversarii politici au profitat de moment si au bagat in cutia postala un pliant dar si o hartie cu articolul din ziarul Desteptarea. „Am probe ca este Lemnaru, am filmat niste oameni de la salubritate care recunosc ca au fost pusi sa puna acele pliante de la Primarie”, a spus Neghina.

Pe de alta parte, chiar echipa lui Laurentiu Neghina pare sa fie campioana la calomnii. Simpatizantii acestuia au format grupuri pe Facebook unde aduc injuriii contracandidatilor, fie ca este vorba de Gheorghe Vicol, Emil Lemnaru sau Gelu Pamfil. Unul din aceste grupuri este intitulat Actualul vs Viitorul Primar.

7 Comentarii

 1. IGNAT ADRIAN spune:

  Domnule,primar Emil Lemnaru,vreau sa stiu si eu cind puteti sa ma ajutati cu o sesizare la dumneavoastra in vederea taierii nucului din Victor Babes nr 14 pt ca ma duceti cu zaharelu din decembrie anul 2011.Eu am toate actele aprobate numai ca primaria nu are macara sa vina sa taie nucul!Stii ceva Emile,esti vachi.Lasa gisca si mai stai in banca ta!!!Nu ai facut nimic pina acuma!!!!!Dute si lasa-ne cu altii mai tineri care vor sa faca ceva aici in oras!!!Dute la fiul tau in Canada unde ai 3 sau 4 case cumparate din banii nostrii!!!!!!HOTULE!!!!!!!!!PLEACA!!!!!!!

 2. Ninu spune:

  D/le Pistea, le-a contestat si la BEC, dar nici BEC nu tine la spaga, ia uite ce zice http://www.beclocale2012.ro/DOCUMENTE%20BEC/Hotarari/Hot%20nr.89.pdf

 3. Adrian Pistea spune:

  Candidatul “penal” recidivist!

  Dupa scandalul “Mita la Bac!” de la Podu Turcului in care a fost implicat, candidatul la Primaria Onesti PDL + UNPR Neghina Victor Laurentiu primeste inca doua lovituri electorale cu iz penal.
  Pe de o parte, Biroul Electoral Judetean Bacau a dispus prin hotararea din 01.06.2012 inlaturarea materialelor de propaganda electoral postate care contin imaginea fatadei Primariei Onesti, constatand ca acestea nu sunt conforme legii. Astfel desi Neghina a incercat sa obtina un avantaj electoral, el este obligat acum sa isi dea jos toate banerele si afisele intrucat imaginea Primariei se afla pe acestea. Si Biroul Electoral de Circumscriptie Onesti pentru acelasi lucru a sesizat Parchetul de pe langa Judecatoria Onesti pentru cercetarea unei infractiuni de contrafacere.
  Pe de alta parte, tomblola electorala organizata de Onestin si Nevila a fost interzisa la Onesti inca din 28.05.2012, desi si in prezent publicitatea inca mai exista la sediile celor doua firme. Si cu privire promisiunea unor premii consistente la tombola, a fost sesizat Parchetul Onesti pentru cercetarea infractiunii de mita electorala.
  Banii nu aduc fericirea, dar in Onesti se pare ca a devenit o moda aruncarea cu bani in Campania electorala sub o aparenta complicitate a organelor locale de cercetare.

 4. Emil Lemnaru spune:

  Nu stii nimic Laurentiu! Stai jos ai nota 2, ca la bac la matematica.

 5. Marius Ag. spune:

  Toti stam langa Neghina, dar din toti daca sunt 5% care-l si voteaza. Banii lui au serie asa ca let’s do it ! O facem da pe bani, campania sa mearga. Noi ca noi ca suntem tineri dar si seniorii de-al de Jitaru’ si restu…. sunt asemenea pentru $…
  Bafta si succes tuturor.

 6. Emil Lemnaru spune:

  Nu stii nimic copile! Stai jos ai nota 2, ca la bac la matematica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com