Bacaul este un oras neadministrat. Primarul de la USR, luat prin surprindere de prima zapada

Blocaj total pe strazile orasului Bacau, care nu au fost curatate de zapada. Desi a fost cod galben de ninsori, uilajele Primariei Bacau nu au fost mobilizate, pentru ca traficul rutier sa se desfasoare in bune conditii.

 

”Prima zapada l-a prins nepregatit pe Lucian Daniel Stanciu Viziteu, primarul incompetent al Bacaului, care doarme din prima zi a mandatului sau. Desi a fost anuntat cod galben de ninsoare, nici un utilaj nu a fost vazut pe strazi. Viziteu ar trebui sa-si ceara scuze de la bacauani, conducatori auto sau simpli pietoni. Incompetenta, nepriceperea si obraznicia lui n-au limite! Viziteu, du-te acasa!  #DemisiaViziteu!”, a scris deputatul Claudiu Ilisanu.

Viceprimarul Cristian Ghinghes a iesit pe strazi de la primele ore ale diminetii. Lasat fara atributii in Primaria Bacau, dupa alianta facuta de USR cu Pro-Romania, viceprimarul bacauan a redevenit activ si critic la adresa administratiei Viziteu.

”E ora 5, am mai bine de o ora de când sunt pe strazile din Bacau si nu am vazut niciun utilaj de deszapezire sau de împrastiere a materialului antiderapant. Nici masinile frumos stralucitoare pozate si postate ieri pe Facebook, nici utilajele firmelor contractate pentru anumite loturi. Le-as fi mobilizat si tinut din scurt, asa cum se cuvine si cum s-a întâmplat fara probleme anul trecut, numai ca, dupa cum deja stiti si voi, primarul mi-a retras aceste atributii. Se pare ca orasul nu are nevoie de un viceprimar energic si matinal care sa ia Bacaul la pas si sa verifice actiunile de deszapezire.”-Cristian Ghinghes.

Si Lucian Bogdanel, consilier al europarlamentarului Dragos Benea a reactionat fata de situatia de pe strazile Bacaului.

”La „comandamentul” de iarna al Primariei asta noapte nu fost nimeni. Liniste & pace, oameni buni. Politia a solicitat înca din cursul noptii ca autospecialele pt. deszapezire sa fie scoase pe arterele principale din oras. Dar, dinspre Primarie, nu a venit niciun ordin catre societatile care ar fi trebuit sa iasa la deszapezire.  Probabil ca Viziteu s-a pierdut în vreun poker nocturn si a uitat – daca l-o fi interesat, totusi – de avertizarea meteo de ninsori. La ce strat de zapada s-a depus, cu siguranta ca teii plantati ieri vor prinde radacini trainice:) . Observ, cu nedisimulat regret, ca „vicele” Cristian Ghinghes n-a înteles, nici pâna acum, ca primarul Viziteu – fidel proverbului „Omul gospodar îsi face vara sanie si iarna car” – planteaza pomi în decembrie, adica în iarna… cu verdele în sus, cum bine spune bancul ? . Despre deszapeziri, sub nicio forma nu poate fi vorba tocmai acum. Parca e prea devreme. Poate mai încolo, pe la vreun ianuarie, februarie (la fel cum tratamentul avio s-a pulverizat prin toamna, când nu mai ramasese picior de tântar pe la Insula).”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com