Vinurile de Iasi vor fi promovate in Bacau

Icar Tours si Vinia organizeaza în data de 8 decembrie 2011, începând cu ora 16:30, la Hotel Decebal din Bacau, prima degustare de vinuri iesene din Bacau.

Evenimentul face parte din seria Degustarilor de Vinuri de Iasi, începuta de agentia de turism Icar Tours în anul 2009, cu scopul de a promova vinurile de Iasi ca destinatie turistica. Actiunea va reuni reprezentanti ai institutiilor publice, companiilor si mass-media din judetul Bacau si va pune accent pe socializare si pe derularea de colaborari durabile.

In cadrul manifestarii vor vorbi Florin Barhalescu, Manager General Icar Tours; Giulio Patriche, Manager General Vinia; Vasile Mereuta, enolog Vinia. Vor fi prezentate si degustate 5 dintre cele mai bune vinuri produse de compania Vinia: Sauvignon Blanc Iasi (vin alb sec), Grasa de Cotnari (vin alb demidulce), Busuioaca de Bohotin (vin roze demidulce), Merlot & Feteasca Neagra Bohotin Crama 9 (vin rosu sec), Cabernet Sauvignon Bohotin Crama 9 (vin rosu sec),  Limoncello di vino (lichior de lamâie).

„La finalul evenimentului, va avea loc o tombola în care se vor trage la sorti 3 carti de vizita ale invitatilor, acestia putând câstiga un week-end la munte oferit de Icar Tours, o cina romantica oferita de Hotel Decebal si o caseta cu 2 vinuri de colectie oferita de Vinia.  Evenimentul este organizat de agentia de turism Icar Tours, în parteneriat cu Vinia Iasi, Hotel Decebal Bacau, Camera de Comert si Industrie Bacau si Cofetaria Lady Vi”, a spus Alina Hongu, proiect manager al evenimentului.

Impartaseste

Mircea Merticariu a etichetat acest articol cu: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com