Viceprimarul Dragos Stefan si inspectorul scolar Mariana Stefan, prezenti la evenimentul “Toamna harnica si darnica”

Gradinita cu Program Prelungit nr.29 din Bacau a organizat  joi, 27 octombrie, incheierea proiectul educational “Toamna  harnica si darnica”. În prezenta viceprimarului Dragos Stefan si a inspectorului Mariana Stefan a avut loc o expozitie cu vânzare a produselor realizate de copii împreuna cu cadrele didactice din invatamantul prescolar.

gradinita-29-pp

Gradinita 29 s-a umplut de parinti si bunici veniti sa-i vada pe micuti si operele lor, realizate din seminte, fructe, legume si frunze.

gradinita-29-2

Prescolarii grupei mari ,,C,  îndrumati de cadrele didactice Rodica Iacobeanu si Maria Boboc,  au oferit  participantilor un program artistic dedicat  anotimpului de toamna. Au realizat felicitari, jucarii si tablouri realizate doar cu materia prima din natura (seminte, fructe, frunze, flori) cu sprijinul cadrelor didactice Nadia Galis, Ancuta Vieru, Alina Gabor, Lavinia Miu, Rodica Iacobeanu si Maria Boboc.gradinita-29-1

Au evoluat apoi copiii de la grupele mijlocii conduse de Daniela Dorobat, Delia Merticariu, Daniela Juncu si Elena Cristea, care au expus felicitari, sipete cu surprise, tablouri pictate pe sticla si pe carton. Cei mai mici dintre prescolarii de la Gradinita 29 au pregatit jucarii din fructe si din legume de sezon, ajutati de educatoarele Alina Cucu, Anca Luca, Maria Buchir, Iuliana Vernica, Margareta Zaharia si Nicoleta Desrobitu.dragos-stefan

Activitatea, la care au fost prezenti viceprimarul bacauan Dragos Stefan (ALDE) dar si Mariana Stefan, inspector pentru educatie timpurie, s-a dorit a fi o incercare de a-i apropia pe copii de natura prin interactiunea cu roadele toamnei.

 

Un comentariu

  1. Video online spune:

    Gradinita 29 s-a umplut de parinti si bunici veniti sa-i vada pe micuti si operele lor, realizate din seminte, fructe, legume si frunze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com