« Vasile Botomei este doctor in drept, cu diploma! (Foto)

Diploma de Doctor a lui Vasile Botomei (1)

Un comentariu

 1. Pentru rezultatele obtinute prin diploma de doctorat, aduc multumire sotiei mele avocat Mihaela(Botomei) Hartingher!
  Admiterea la doctorat a inceput cu sotia mea.
  O rog pe ea, sa inteleaga ca pentru a te ridica in ceva a trebuit sa cobor in altceva.
  Dumnezeu sa-i dea lumina pe chip si in suflet ca in ceea ce am realizat ea ca sotie m-a ajutat!
  Nimeni nu a crezut in reusita mea, insa atunci cand Domnului Dumnezeului tau ii place drumul pe care l-ai murmat, iti lumineaza cale ta.
  Vreau sa stie cei care m-au contestat, ca nu am facut doar pentru mine lucrarea de doctorat.
  Lucrarea de doctorat este o aplicatie paractica-stiintifica prin care in acord cu oameni de stiinta din romania, din Republica Moldova si experti din Uniunea Europeana, am cercetat si prin cercetarea din doctorat am reusit si prin autorizari am implementat, conceptul si teoria ca in Romania este legal sa functioneze in concurenta de drept privat mai mai multe organizatii profesionale de organizare a profesiei de avocat.
  Pentru principiul de drept pe care l-am cercetat,de care al meu titlu de doctor in drept este legat,de procurori am fost ridicat si 33 de zile am fost arestat.
  Pentru cei care respecta autenticitatea dintr-o teza de doctorat, avocati, procurori, judecatori sau mari oameni din stat, exprim multumirea ca am castigat!
  Astazi magistratii care m-au arestat, exact pentru ce-am aplicat la doctorat,invata dupa teza de doctorat!
  Intra pe http://www.unbr.info;www.cnaa.rm,www.baroulbacau.ro sau http://www.botomeivasile.ro si vezi ceea ce s-a realizat prin aplicatia din teza de doctorat:
  1. Un nou concept aplicabil in materie de drept,privind organizarea profesiei de avocat prin mai multe barouri concurente la nivel judetean, introdus printr-un nou concept de drept comparat elaborat de dr.av.Botomei Vasile, privind pluralismul organizatiilor profesionale de aparare, inregistrate, autorizate si implementate prin aplicatia din teza de doctorat prin inovatia infiintarii unei noi Uniunii Nationale de Barori din Romania/www.UNBR.info, in care se pot inscrie fara taxe avocatii straini din tarile membre UE, sau sa adere absolventii de drept care vor sa imbratiseze cariera de avocat prin barourile infiintate din aplicatia de doctorat.
  2. Un noul concept si teorie aoplicata privind concurenta in avocatura ca profesie reglementata, cum este concurenta si in alte profesii reglementate,pentru ganditori de bine inteleasa ca nu dauneaza tarii si nici poporului!
  Asa zice avocatul Vasile Botomei,doctor in drept comparat, Romania(UE) si Republica Moldova, Decan al Baroului Bacau din cadrul Uniunii Nationale a Barourilor din Romania -UNBR, cu sediul in Bacau,str.Oituz,33.
  Transmit pe acesta cale urari de bine si fericire pentru toti oamenii de bine!
  Consemneaza,
  Dr.Av. Botomei Vasile/www.unbr.info; wwwbaroulbacau.ro; http://www.botomeivasile.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com