Vasile Botomei este doctor in drept, cu diploma! (Foto)

Vasile Botomei, controversat in lumea justitiei din Bacau si in intreaga tara, chiar este doctor in drept. O dovedeste diploma primita de curand de la Chisinau, de la Consiliul National de Acreditare si Atestare al Republicii Moldova. Teza de doctorat s-a bazat pe analiza legislatiei din Romania si Republica Moldova, in contextul tragerii la raspundere al celor care conduc Justitia sau administratia publica, locala sau centrala („Raspunderea administrativa: Aspecte practico-stiintifice in plan comparat Republica Moldova-Romania“). Toate actiunile lui Vasile Botomei, cu rezonanta in spatiul public national (inregistrarea UNBR-ului paralel celui traditional, a PDL, s.a.) au constituit baza practica a lucrarii, originala si din acest motiv.

Zilele acestea, lui Vasile Botomei i-a fost eliberata diploma de doctor in drept, cu recunoastere internationala. Isi doreste pe viitor sa practice avocatura in Republica Moldova dar si in spatiul Uniunii Europene si sa-si continue pregatirea cu studii postdoctorale.

Un comentariu

  1. Maria Mitulescu spune:

    Felicitari domnule Dr.Botomei Vasile! Sunteti un „ Om meritos, demn cu multa onoare ” .Va doresc, mult succes în îdeplinirea telurilor propuse si împlinire în activitatea dumneavoastra profesionala. Toata stima !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com