Tudorita Lungu este noul prefect al judetului Bacau

Tudorita Lungu a fost astazi investita, oficial, in functia de prefect. Ea l-a inlocuit pe Constantin Scripat, care a demisionat pentru a-si depune candidatura la presedentia Consiliului Judetean Bacau. Noul prefect al Bacaului a ocupat in ultimii ani mai multe functii. Tudorita Lungu fost director al ziarului Monitorul de Bacau, director al Directiei Apelor Siret, subprefect, iar in ultimii doi ani director executiv al Casei Judetene de Pensii.

La ceremonia de investire in functia publica au participat Ministrul Administratiei si Internelor (MAI) Gabriel Berca si secretarul de stat Petre Toba. Multumind pentru încrederea acordata la numirea in functie, prefectul Tudorita Lungu a tinut un scurt discurs.“Actiunile pe care mi le voi asuma ca prefect vor sta sub semnul fermitatii, transparentei si profesionalismului. Am alaturi de mine parteneri de încredere, profesionisti si echidistanti, alaturi de care pot contribui la realizarea unui management administrativ de calitate” a mentionat noul prefect.

Fostul prefect Constantin Scripat a multumit reprezentantilor administratiei bacauane pentru sprijinul acordat. “M-am straduit în acest mandat sa actionez cu impartialitate, sa fiu aproape de toti cetatenii judetului Bacau si sa sprijin orice initiativa constructiva. Urez succes doamnei Tudorita Lungu si sunt încredintat ca si dumneaei va actiona cu fermitate în respectarea legii în judet” a spus Scripat.

 

Un comentariu

  1. Andrei74 spune:

    Tudorita e o femeie frumoasa si desteapta. Bravoi ei! In sfarsit avem prefect destept. Bine ca s-a dus Scripat, ca ne-a mancat zilele in Prefectura!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *