„Theaterstock 2015“- „Crâmpeie de poveste“, de Alin Leanca. Remember al Festivalului International de Artele Spectacolului in imagini

Alin Leanca, fost jurnalist (2004-2009) la Ziarul de Bacau si Monitorul de Bacau, autor al lucrarii „Legende Urbane“, anunta o expozitie de „fotografii de spectacol“, care va avea vernisajul sambata, 26 septembrie, de la ora 17, in foaierul Teatrului Municipal Bacovia.

Pasionat de fotografie artistica dar si de arta dramatica, Alin Leanca propune, in imagini, momente reprezentative ale Festivalului Theaterstock.

Expozitia va fi prezentata de actrita Anca Sigartau, directorul Teatrului Municipal Bacovia. Intrarea este libera.Alin Leanca, foto

 

„Majoritatea instantaneelor reunite in expozitia mea de debut “Crampeie de poveste” au fost realizate in cadrul Festivalului International de Arte “Theaterstock” 2015, eveniment care a zguduit din temelii apatia culturala demult instalata in Bacau, lasand in sufletele multora dintre noi o amprenta unica de frumusete si nostalgie. Atins de magia momentului, am avut sentimentul ca portile Teatrului s-au deschis si povestile din interior s-au raspandit in tot orasul sub forma chipurilor de artisti, a jocurilor de artificii, muzicii si dansului, mastilor si orchestrelor, a luminilor in noapte si viselor puse in scena. Am incercat sa surprind in fotografii acest miracol, sa cuprind intr-o imagine esenta unui spectacol, sa transmit ceva din emotia si misterul clipei artistice“, spune pasionatul fotograf Alin Leanca.

Alin Leanca a lansat cartea „Legendele urbane“

Cimitirul de sub cupola

Theaterstock, crampeie de poveste

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com