Targ de Imbracaminte si incaltaminte la Central Plazza Bacau

In perioada 11-15 iulie, la Central Plazza Bacau are loc un nou targ de imbracaminte si incaltaminte, cu articole vestimentare specifice perioadei calde.

 Sunt prezente, în calitate de expozanti, peste 55 de firme din 10 judete ale tarii, care prezinta si ofera spre vânzare o gama larga de produse, la cele mai bune preturi: confectii de sezon pentru adulti si copii, încaltaminte si produse de marochinarie, dresuri si lenjerie intima, articole pentru copii, jucarii, cosmetice, bijuterii, artizanat si produse alimentare. Accesul este gratuit, iar programul de vizitare este zilnic între orele 10.00 – 20.00.

 Parteneri media ai evenimentului organizat de Camera de Comert si Industrie Bacau sunt: Realitatea TV Bacau, Euro TV, 1 TV Bacau, Impuls TV, Ziarul de Bacau, Impartial de Bacau, Ziarul Ora 25, Sapte Seri, Zile si Nopti, www.bacau.info.ro, www.labacau.ro, www.ziaruldegarda.ro, www.autenticpromotion.ro, www.ghidulbacaului.ro, www.judetulbacau.ro, www.inimabacaului.ro, www.revistabacau.ro, www.bacauonline.com, www.publicitateabacauana.ro, www.megabacau.blogspot.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com