Targ de imbracaminte si incaltaminte la Central Plaza Bacau

Camera de Comert si Industrie Bacau organizeaza in perioada 23-27 noiembrie, la Central Plaza

CCI Bacau propune un nou targ de imbracaminte si incaltaminte

din Bacau un nou targ de imbracaminte si incaltaminte. Oferta este pentru buzunarul tuturor, la prêt de producator. Programul de vizitare este zilnic între orele 10 si 19.30.

 

“Sunt prezenti în calitate de expozanti, peste 70 de agenti economici din 17  judete ale tarii si municipiul Bucuresti, care ofera o gama larga de produse de calitate pentru acest sezon, la cele mai bune preturi: confectii de sezon pentru adulti si copii, încaltaminte si produse de marochinarie, dresuri si lenjerie intima, confectii din piele si blana, produse pentru copii, jucarii, lenjerii de pat, cosmetice, bijuterii, artizanat si produse alimentare”, a precizat intr-un comunicat Doru Simovici, presedintele CCI Bacau.

 

Alaturi de Ziarul de Garda (www.ziaruldegarda.ro), parteneri media sunt : Realitatea TV, Euro TV, 1 TV Bacau, Radio 21, Vibe FM, Radio ZU,               Kiss FM, Magic FM, Ziarul de Bacau, Observator de Bacau,  Impartial de Bacau, Ziarul Ora 25, Zile si Nopti, Sapte Seri,                   Business Texin, www.dinbacau.ro, www.inimabacaului.ro www.bacau.info.ro, www.judetulbacau.ro, www.labacau.ro,  www.ghidulbacaului.ro, www.autenticpromotion.ro, www. megabacau.blogspot.com.

Citeste si: Medicalexpo 2011

Targ de imbracaminte si incaltaminte de toamna

 

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Cele mai comentate

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com