Spitalul Municipal, Sala Polivalenta si Aeroportul Bacau vor fi sustinute cu bani de la Guvern

Vizita Ponta BacauVictor Ponta a fost prezent ieri, timp de mai multe ore, în Bacau, pentru lansarea candidatilor Aliantei Electorale PSD-PC-UNPR dar si pentru vizitarea unor obiective de investitii blocate din lipsa banilor. La Spitalul Municipal Bacau, Victor Ponta i-a promis primarului Romeo Stavarache sprijin financiar pentru finalizarea investitiilor.

Victor Ponta s-a lasat asteptat aproape o ora la Spitalul Municipal Bacau, la întâlnirea Spitalul Municipal Bacau (1)oficiala cu primarul Romeo Stavarache. Premierul i-a acordat câteva minute edilului, timp în care i-a atras atentia asupra cheltuielilor foarte mari facute la obiectivele de investitii din Bacau. „Ce faci primare?! Când termini spitalul? Ai cheltuit si banii pe care ti Romeo Stavarache, flancat de Dragnea si Pontai-am dat“, i s-a adresat Victor Ponta. Primarul Bacaului i-a explicat premierului ca pentru finalizarea Spitalului Municipal ar mai trebui 25 de milioane de lei. „Ar putea fi gata pâna în toamna, daca ar fi acesti bani. 25 de milioane, pe lânga banii împrumutati acum din banca, tot pentru spital“, a spus Stavarache. Spitalul Municipal Bacau a înghitit pâna acum peste 50 de milioane de euro, bani de la bugetul local, central si bani împrumutati în numele municipiului din banci.

Victor Ponta a promis ca va gasi solutii si pentru Aeroportul International „George Victor PontaEnescu“ din Bacau sau Sala Polivalenta, investitii blocate în momentul de fata. Mesajul  politic transmis de Ponta a fost acela ca USL-ul nu s-a rupt în Bacau, ca dealtfel nici în Spitalul Municipal Bacau (2)alte locuri din tara, dar ca pâna dupa alegerile europarlamentare ramân concurenti. Împreuna cu Victor Ponta, la întâlnirile oficiale din Bacau au participat si lideri ai Aliantei PSD-PC-UNPR, precum Liviu Dragnea, Viorel Hrebenciuc, primarul Gheorghe Nechita, Dragos Benea, Dorian Pocovnicu, Cosmin Necula, Gabriel Vlase dar Daniel Constantin, Vasile Nistor sau Constantin Avram, de la conservatori .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com