Program pentru profesorii care sustin definitivatul si titluarizarea in 2015

Casa Corpului Didactic ”Grigore Tabacaru” Bacau, în colaborare cu Inspectoratul Scolar Judetean Bacau si cu Universitatea ”Vasile Alecsandri” din Bacau  organizeaza în premiera, programul de formare continua „Bazele pregatirii în profesie-matematica”, destinat profesorilor debutanti de matematica, nivel de gimnaziu si liceu, înscrisi la examenele de definitivat si titularizare în 2015.

CCD BacauPrimele ore ale cursului au avut loc sâmbata, de la ora 9, la Colegiul „Grigore Antipa” Bacau.  Coordonatori ai programului sunt profesorii Adrian Mihai Cosma, inspector scolar – ISJ Bacau si Costica Lupu, din cadrul Facultatii de Stiinte, Universitatea “Vasile Alecsandri” din Bacau.

Centrul National de Evaluare si Examinare va publica pe internet modele de subiecte pentru examenele nationale de definitivare si titularizare în învatamânt si pentru acest an scolar. ”Institutiei noastre îi revine obligatia de a organiza sesiunile specifice de formare. Ne dorim ca aceste tipuri de programe, sa se desfasoare si pentru alte discipline. Inspectorii scolari din cadrul ISJ Bacau, în colaborare cu specialistii nostri, dar si cu profesori din mediul universitar, vor sustine cursurile, iar CCD va certifica participarea la acestea.”, ne-a declarat profesorul Gabriel Stan, directorul CCD Bacau.

Proba scrisa va avea trei subiecte. Primul subiect va evalua cunostintele de specialitate, al doilea subiect va fi centrat pe didactica specialitatii, iar al treilea va fi alocat pedagogiei si elementelor de psihologie a educatiei. Inspectorii scolari de matematica vor asigura, prin activitati de informare si consiliere, participarea cadrelor didactice la astfel de programe de pregatire, initiate, si la solicitarea Ministerului Educatiei Nationale, de Casa Corpului Didactic din  Bacau.

 

Impartaseste

Mircea Merticariu a etichetat acest articol cu: , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com