Fiica fostului primar Ioan Rauta s-a casatorit cu Alex Giboi, directorul general al Agerpres

Ioan Rauta, fostul primar al comunei bacauane Sascut, si-a maritat fata in acest weekend. In noaptea de  12 spre 13 septembrie, pe stadionul din localitate, peste 830 de nuntasi au petrecut la nunta Ioanei Florina Rauta si a lui Alex Giboi, actualul director general al agentiei de presa a statului, Agerpres.nunta Ioana Rauta si Alex Giboi (3)

Ioana Florina Rauta si Alex Giboi sunt absolventi ai Institutului Diplomatic Roman, iar din 2013 conduc Agerpres. Ioana este brand-manager iar Alex Giboi, director general, numit de premierul Victor Viorel Ponta in aceasta functie, validat de Parlament.Ice Team (1)

Evenimentul de la Sascut a fost produs de firma Ice Team, iar pe scena au urcat Andra, Laura Lavric, Cristi Nastase, Costel Gogan s.a. Printre nuntasi nu au lipsit parlamentarii si oamenii de afaceri. Sursele, participante la petrecere, au confirmat prezenta deputatului Gabriel Vlase, a oamenilor de afaceri Spulber, Rednic, a generalului Vrabie si a mai multor primari din judetul Bacau.nunta Ioana Rauta si Alex Giboi (2)

Au fost amenajate mai multe corturi, pentru dans, bucatarie, s.a. La protap au fost prajiti doi vitei, patru porci, cinci berbeci, s-au servit preparate traditionale romanesti iar ultima friptura a fost din rata s.a.. Fostul primar Ioan Rauta a mai angajat 70 de ospatari si aproape 30 de bucatari. Intreaga nunta a costat  peste 100 de mii de euro, dar la final s-au strans aproape un milion de lei.

FOTO Facebook Ioana Rauta (la conacul primarului Ioan Rauta,a doua zi dupa nunta)

FOTO Facebook Ioana Rauta (la conacul primarului Ioan Rauta, a doua zi dupa nunta)

Florin Dura si AndraFlorin Dura si Ioana Rauta

3 Comentarii

 1. Botomei Vasile,jurist doctor in drept,mediator spune:

  Felicitati Dlui Primar Rauta Ioan!
  Este un om de mare valoare din toate punctele de vedere.
  As prefera sa fie intr-o functie pilitico-aministrativa la nivel national.
  Reprezinta un model de pilitician

 2. picatura spune:

  si decoratorul DAISY SARA Bacau? produs de ice team…..cu pozele de la decoratorul DAISY SARA….usor de uitat , nu? jenant!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com