Noul Jaguar F-Type a fost prezentat in cadrul Salonului Auto de la Paris

Noul Jaguar F-TYPE, dezvaluit în cadrul Salonului Auto de la Paris, reprezinta o reîntoarcere catre începuturile companiei: un automobil sport cu  doua locuri, decapotabil, care ofera performanta, agilitate si satisfactie maxima conducatorului auto.  F-TYPE asigura continuitatea  unei istorii sport de peste 75 de ani, când au fost lansate unele dintre cele mai frumoase, pasionante si dezirabile masini construite vreodata.

 “Jaguar este unul dintre membrii fondatori ai segmentului de automobile sport, cu o istorie de peste 75 de ani, iar, noul F-TYPE reconfirma acest lucru. Noul model nu este conceput sa semene niciunei alte masini sport. Este o masina sport ultra-precisa, puternica, senzuala si, mai ales, care te energizeaza”, declara Adrian Hallmark, Global Brand Director, Jaguar

Pentru a maximiza beneficiile structurii avansate, noul F-TYPE ofera o suspensie fata si spate cu brate duble integral din aluminiu si un raspuns prompt al sistemului de directie, pentru manevrabilitate absoluta.

Arhitectura caroseriei din aluminiu a fost optimizata pentru a oferi cel mai rigid sistem de prindere a suspensiei, cu o rigiditate crescuta cu 30% în punctele cheie, fa?a de orice alt model Jaguar.

“Cu noul F-TYPE, echipa de ingineri Jaguar s-a concentrat pe livrarea unei recompense mai mari ca niciodata a dinamicii de condus. Pentru a concretiza acest lucru, fiecare inginer a avut un obiectiv foarte greu de îndeplinit: fiecare dintre aceste obiective a fost realizat si, în multe dintre cazuri, depasit, ceea ce face din F-TYPE o masina care ofera exact atributele sport pe care ni le-am propus”, adauga  Ian Hoban, Vehicle Line Director, Jaguar. 

Pentru lansare, vor fi disponibile trei variante – F-TYPE, F-TYPE S and F-TYPE V8 S. Fiecare dintre ele se distinge prin capacitatea puternica a motorului, dispunând de tehnologia Start/Stop, pentru maximizarea eficientei.

Impartaseste

administrator a etichetat acest articol cu: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Cele mai comentate

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com