Inculpatul Viorel Rusu vrea sa-mi stie adresa. Invitatie de la Evidenta Persoanelor, cu „prezenta obligatorie“

Am aflat astazi, printr-o recomandata de la Posta Romana, ca Biroul de Evidenta a Persoanelor ma invita sa le fac o vizita maine, la ora 9. In adresa nu se precizeaza precis motivul pentru care Consiliul Judetean Bacau/ Directia Judeteana de Evidenta a Persoanelor imi face o astfel de invitatie.

Totusi, in ultimul rand este strecurata expresia unei somatii (foto): „Prezenta dumneavoastra este obligatorie pentru solutionarea unei lucrari primita de la numitul Rusu Viorel“.invitatie

Prima oara am crezut ca e o redactare gresita, ca de obicei Viorel Rusu primeste lucrari de la Consiliul Judetean si nu invers. Apoi am telefonat sa intreb doamnele de la CJ de ce este obligatorie prezenta mea. „Dumneavoastra oricum veti fi notificat prin citatie de instanta, dar aceasta notificare este trimisa deoarece domnul Rusu vrea sa va stie adresa (n.r. de domiciliu), ca sa primiti notificarile. Daca nu sunteti de acord si nu veniti maine, ii vom transmite domnului Rusu ca nu ati fost de acord sa va dati adresa“, a spus vocea de la Evidenta Populatiei.

Am avut impresia ca am sunat la Rustrans, desi nu-mi sta in fire. Apoi, m-am gandit ca oricum, daca domnul Rusu a avut oameni care sa ma fotografieze in timp ce eram la documentare si  mi-a adresat amenintari directe sau indirecte, are si acum detectivi, care sa-l informeze cand ies din bloc si cand nu, unde-mi sunt pozitionate geamurile si masina, achizitionata de curand.

Viorel Rusu este trimis in judecata pentru participatie improprie la abuz in serviciu, spalare de bani si de sapte infractiuni de fals in declaratii, dupa ce a vandut apartamentele cadrelor MAI, despre care a declarat la notar ca-i apartin.Viorel Rusu

Tot Viorel Rusu este denuntator in dosarele Stavarache-Casuneanu-Cenusa-Goian-Apostol, Bociar-Ferendino, Berca-Banu, s.a. Are in subordine foste cadre ale MAI dar si relatii sus puse, pana la consilierii presedintelui. In momentul de fata, Viorel Rusu este, probabil, cel mai puternic si influent om de afaceri din regiune iar dosarul penal curajos facut de Parchetul Curtii de Apel lui Rusu pare sa fi stricat echilibrul care functioneaza in Bacau de ani de zile.

 

Impartaseste

Mircea Merticariu a etichetat acest articol cu: , , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com