Incep inscrierile pentru viitorii angajati din penitenciare

Penitenciarul de Minori si Tineri Bacau incepe de luni, 20 mai, înscrierile candidatilor la institutiile de învatamânt din sistemul de aparare, ordine publica si securitate nationala.

 

Penitenciarul Bacau„Absolventii de liceu cu diploma de bacalaureat sau adeverinta (pentru absolventii 2013) care doresc sa îmbratiseze o cariera în sistemul administratiei penitenciare, pot candida  la una din cele sapte institutii de învatamânt universitar si preuniversitar, care au pus la dispozitie urmatoarele locuri:

 1. Academia de Politie „Al. I. Cuza” Bucuresti, Facultatea de Politie, specializarea „Ordine si siguranta publica”- penitenciare, curs de zi, durata studiilor 3 ani- 31 locuri (barbati si femei)
 2. Academia Nationala de Informatii „Mihai Viteazul” Bucuresti, Facultatea de Informatii, curs de zi, durata studiilor 3 ani:

–       specializarea Psihologie– 10 locuri (barbati si femei)

–       specializarea Studii de securitate si informatii- 5 locuri (barbati)

 1. Institutul Medico- Militar Bucuresti

–       Facultatea de medicina, cursuri de zi, durata studiilor 6 ani- 10 locuri (barbati si femei)

–       Facultatea de medicina dentara, cursuri de zi, durata studiilor 6 ani- 5 locuri (barbati si femei)

–       Farmacie, cursuri de zi, durata studiilor 5 ani- 2 locuri (barbati si femei)

 1. Academia Fortelor Terestre „Nicolae Balcescu” Sibiu, Facultatea de Management Militar, pentru domeniile de licensa:

–       Stiinte Militare si Informatii– specializarea Management economico- financiar (finante- contabilitate), cursuri de zi, durata studiilor 3 ani- 10 locuri (barbati si femei)

–       Stiinte Militare si Informatii– specializarea Management economico- financiar (Intendenta), cursuri de zi, durata studiilor 3 ani- 10 locuri (babati si femei)

 1. 5.          Academia Tehnica Militara Bucuresti:

Scoala Nationala de Pregatire a Agentilor de Penitenciare Targul Ocna (4)–       Facultatea de Mecatronica si Sisteme Integrate de Armament, domeniul de licenta Inginerie civila– specializarea Constructii si fortificatii (inginer de constructii si fortificatii), cursuri de zi, durata studiilor 4 ani- 3 locuri (barbati si femei)

–       Facultatea de Sisteme Electronice si Informatice Militare, domeniul de licenta Calculatoare si tehnologia informatiei, specializarea Calculatoare si sisteme informatice pentru aparare si securitate nationala, cursuri de zi, durata studiilor 4 ani- 4 locuri (barbati si femei)

 1. Scoala Militara de Maistri Militari si Subofiteri a Fortelor Terestre „Basarab I” Pitesti, cursuri de zi, durata studiilor 2 ani:

–       Auto– specializarea Auto- 5 locuri (barbati si femei)

–       Comunicatii si informatica– specializarile:

 • Tehnica de comunicatii- 3 locuri (barbati si femei)
 • Operare si mentenanta echipamente de comunicatii- 5 locuri (barbati si femei)

Scoala Nationala de Pregatire a Agentilor de Penitenciare Targul Ocna (12)–       Constructii– specializarea Constructii- 5 locuri (barbati si femei)

–       Intendenta– specializarea Bucatar- 10 locuri (barbati si femei)

 1. Scoala Nationala de Pregatire a Agentilor de Penitenciare Tîrgu Ocna, cursuri de zi, durata studiilor 1 an:

–       170 locuri- barbati

–         30 locuri- femei

 

Potentialii candidati sunt asteptati zilnic, la sediul Penitenciarului de Minori si Tineri Bacau, din str. General Guse, nr. 3, în intervalul orar 8.00- 14.00, de catre reprezentantii Biroului Resurse Umane si Formare Profesionala, pentru informatii suplimentare privind probele de concurs si metodologia de desfasurare a concursurilor de admitere si pentru depunerea dosarelor“, precizeaza intr-un comunicat Cristina Carlan, purtatorul de cuvant al Penitenciarului Bacau.

Impartaseste

Mircea Merticariu a etichetat acest articol cu: , , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com