Gala la Academia de Dans Adamas Bacau, în ritm de slow fox, cha-cha-cha, rumba, paso doble si jive (VIDEO)

Vineri, 20 februarie, la sediul Academiei de Dans Adamas Bacau, a avut loc o gala de dans sportiv, care face parte dintr-o serie de evenimente prin care, clubul bacauan si-a propus sa-si promoveze sportivii de performanta dar si dansul sportiv.

Gala Adamas (1) Evenimentul a început cu o parada a dansatorilor sportivi, acestia fiind costumati Gala Adamas (3)exact ca în concurs. Pe ringul de dans, sportivii au evoluat pe categorii de vârsta si pe clase valorice, la cele doua sectiuni: standard (vals lent, tango, vals vienez, slow fox, quic-step) si dansuri latino-americane (samba, cha-cha-cha, rumba, paso-doble, jive). La final si publicul a fost invitat la dans pe ritmurile celebrului vals vienez. „Organizam aceste gale cu public, tocmai pentru ca oamenii sa înteleaga mai bine ce înseamna dansul sportiv, ce efort depun sportivii nostri pentru a obtine Gala Adamas (4)Gala Adamas (2)cele mai bune rezultate în competitii. În acelasi timp, aceste evenimente sunt un prilej excelent pentru sportivi sa se reacomodeze cu atmosfera de concurs”, a declarat Romeo Tanasa, presedintele Academiei de Dans Adamas Bacau.

 

Noul sezon competitional a început duminica, 22 februarie, la Iasi. Cel mai important concurs organizat în Bacau este programat la primavara, în mai. „Academia de Dans Adamas va organiza pe 16-17 mai, în Sala Sporturilor din Bacau cea de-a III-a editie a Cupei Adamas, competitie ce face parte din calendarul competitional al Federatiei Romane de Dans Sportiv (F.R.D.S.)“, ne-a precizat Florin Stefanescu, din cadrul clubului bacauan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com