Gala Corpului Pacii in Romania –„22 years of Peace and Friendship”

Joi, 27 septembrie, de la ora 17.30, la sediul ambasadorului SUA din strada Kiseleff nr. 21 va avea loc Gala Corpului Pacii in Romania- “Legacy of Change: 22 years of Peace and Friendship”. Programul SUA-Corpul Pacii se incheie in august 2013.

In cadrul acestui eveniment, Corpul Pacii in Romania sarbatoreste cei 22 de ani de cooperare si colaborare intre guvernele roman si american prin intermediul voluntariilor Corpului Pacii si al angajatilor sai.

„Gala va include si un targ interactiv in care se vor prezenta cateva dintre proiectele si schimburile culturale dintre voluntarii americani si comunitatiile locale romanesti in care ei au trait si si-au desfasurat activitatea. Corpul Pacii a adus in Romania in cei 22 de ani de program peste 1.200 de voluntari care au lucrat in 230 de comunitati din intreaga tara.
Gala va fi deschisa prin discursuri sustinute de directorul Corpul Pacii in Romania,  Ambasadorul SUA, reprezentantul guvernului Romaniei, directorul regional al Corpului Pacii si voluntari. Gala va fi urmata de un targ in care voluntarii Corpului Pacii si partenerii romani vor fi gazdele celor 16 standuri de prezentare a schimburilor culturale. Peste 200 de invitati vor asista la expozitii de fotografie ilustrand viata si proiectele voluntarilor in Romania, la demonstratii de incondeiere a oualelor, la o prezentare de costume populare, dansuri si jocuri interactive“, se arata in comunicatul Ambasadei SUA la Bucuresti.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com