Florentin Gorea, liderul grupului infractional acuzat de DIICOT de un prejudiciu de 2,2 milioane de euro, arestat pentru 30 de zile

Tribunalul Bacau a decis arestarea pentru 30 de zile a lui Florentin Gorea,  liderul grupului infractional organizat retinut de DIICOT. „Tribunalul a decis sa fie cercetati sub control judiciar Laurentiu Ganea clientul meu, Viorel Nicula si înca un inculpat. Ceilalti sunt avocatul Liviu Ghioccercetati în libertate, fara sa fie instituita vreo masura asupra lor“, a precizat  avocatul Liviu Ghioc.

 

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (D.I.I.C.O.T.) au retinut opt oameni de afaceri bacauani care sunt acuzati de spalare de bani, evaziune fiscala si constituire de grup infractional organizat. Prejudiciul rezultat din tranzactii fictive, constatat de oamenii Legii, depaseste 2,2 milioane de euro.

 

Parchetul de pe langa Curtea de ApelLaurentiu Ganea, Florentin Gorea, Eugen Mihoc, Madalin Stamate, Gheorghe Radulescu, Chirilus Spiridon, Gheorghe Botezatu si Viorel Nicula sunt la aceasta ora la audieri. Procurorii DIICOT Bacau au dispus deja retinerea lor pentru 24 de ore. Ei vor fi prezentati mâine instantei, cu propunerea de arestare pentru 29 de zile. „Sunt acuzati de tranzactii fictive, de spalare de bani, evaziune fiscala si de constituirea unui grup infractional organizat“, a afirmat Liviu Ghioc, avocatul lui Viorel Nicula.

Ieri, procurorii DIICOT Bacau au efectuat zeci de perchezitii la firmele si domiciliile celor opt inculpati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com