Fiica lui Corneliu Vadim Tudor candideaza la Camera Deputatilor. PRM tinteste 11% la alegerile din decembrie

Lidia Vadim Tudor  va candida la alegerile din 11 decembrie pentru un mandat de deputat.

lidia-vadim-tudor

„Am decis sa candidez pentru Camera Deputatilor pentru ca am convingerea, pe de o parte, ca PRM are resursele necesare pentru a accede în Parlament si, pe de alta parte, pentru a transmite un mesaj clar tinerilor ca este timpul sa se implice în politica, pentru ca nimeni altii nu vor reprezenta interesele lor mai bine ca ei’, a declarat Lidia Vadim Tudor, precizând ca ‘ne dorim ca tinerii care iubesc România îsi doresc sa aiba o cariera politica, sa vina în rândurile PRM’.

 

Partidul România Mare are ca principal obiectiv obtinerea a 11% din sufragii la alegerile din 11 decembrie. Daca pâna acum, pe acest culoar electoral nu existau partide nationaliste, în acest an sunt multe voci care vor sa revendice acest statut.

 

‘Experimentul la care acum asistam, prin aparitia unor asa-zise partide nationaliste, este o alta mare înselatorie pe care partidele mari o pregatesc românilor’, a declarat Lidia Vadim Tudor, precizând ca ‘faptul ca în decembrie Parlamentul se va contracta, prin reducerea numarului de locuri, îi forteaza pe parlamentarii care nu au confirmat politic, sau au probleme cu justitia, sa îsi caute refugiu în bratele partidelor balama, doar din dorinta de a avea continuitate în forul legislativ, nu din spiritul patriotic cu care ei defileaza acum.’

 

Capitalul electoral nationalist din România este evaluat la peste 15%, procent din care PRM tinteste 11%, bazându-se pe maturitatea celor care vor vota, pe spiritul lor nationalist patriotic. PRM considera ca perioada în care anumite partide îsi dezvolta organizatii politice satelit, doar din dorinta ca membrii lor controversati sa acceada în Parlament, a trecut, electoratul fiind acum suficient de matur ca sa distinga adevarul de minciuna.

 

‘Cei care doresc acum sa confiste spirtul patriotic al românilor pentru a-l demonetiza si a-l tine sub control, vor realiza ca nimeni din lumea asta nu va reusi sa opreasca dragostea pe care românii o au pentru România. Am mare încredere în românii patrioti si în puterea votului lor din decembrie. PRM a fost, este si va ramâne singurul partid autentic nationalist, care de-a lungul anilor a depus eforturi sustinute ca spiritul patriotic sa renasca’, a încheiat Lidia Vadim Tudor.

 

Biroul de Presa al Partidului Romania Mare

vadim-tudor-1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com