Fantezia deputatului Miron Smarandache: „Scandalul Kovesi va duce la ruperea USL, iar PSD va avea propriul candidat la Presedintie!

Scandalul numirii Laurei Kovesi in fruntea DNA a provocat prima scindare relevanta intre liderii Uniunii Social Liberale. Iar beneficiarii acestei stari de fapt nu intarzie sa apara. Deputatul bacauan Miron Smarandache crede ca ruperea USL este inevitabila. Mai mult, la alegerile prezidentiale din 2014, PSD va avea propriul candidat, cel mai probabil in persoana charismaticului Victor Ponta.

Eventuala rupere a USL va avea, in mod clar, si un beneficiar, care se va bucura de „pagubele colaterale“ deficitului de imagine. Este vorba de Dan Diaconescu (PPDD), care deja se afla pe locul 2 in sondajele de opinie.

Victor Pontacandidatii PP-DD Bacau -Miron SmarandachePropunerea primului-ministru Victor Ponta privind desemnarea doamnei Laura Codruta Kovesi la sefia DNA constituie începutul destramarii Uniunii Social-Liberale, considera deputatul PP-DD de Bacau Miron Smarandache.
„Premierul Ponta a cazut în cursa întinsa de presedintele Traian Basescu, tradându-si astfel aliatii prin numirile propuse peste noapte la DNA si Parchetul General. Razgândirea brusca a liderului PSD nu a survenit în baza propriilor convingeri, asa cum domnia sa arata, adevaratul motiv fiind o schimbare de macaz politic, pentru abordarea anului 2014 cu un candidat propriu la Presedintia României”, a subliniat parlamentarul bacauan într-un comunicat de presa.
Smarandache considera ca termenii de functionare a USL sunt radical modificati dupa evenimentele de miercuri.
pumnul lui pontaDan Diaconescu ( sursa foto: www.click.ro)„Românii au privit în direct la televizor prestatia penibila a liderilor USL pâna târziu în noapte, Ponta a facut turul tuturor televiziunilor, iar încercarile disperate ale lui Crin Antonescu de a mai «drege busuiocul» nu au fost în masura sa convinga pe nimeni, conflictul nu a fost aplanat. Din punctul meu de vedere este clar, USL continua raul facut românilor de guvernarile PDL. Nu se poate mentine aceasta alianta USL în conditiile în care impresia românilor de buna-credinta si a multor lideri liberali este aceea ca Ponta si-a dat mâna cu Basescu”, a mai afirmat deputatul PP-DD.
Acesta este convins nu numai ca USL se va rupe, dar sustine ca presedintele PNL nu va ramâne candidatul USL la alegerile prezidentiale de anul viitor. „Circul politico-mediatic oferit românilor în locul guvernarii va avea, în final, un efect de bumerang. Românii se vor convinge ca au fost înselati votând masiv USL, iar PSD va avea propriul candidat la Presedintie”, a conchis deputatul Miron Smarandache“.

Un comentariu

  1. lunetistul spune:

    Concluzile sun pripite . Perdeluta mai are un an si ceva si parasaste dealul cotroceni. Kovesi e tanara si sigur va sari cu arme si bagaje in corabia PSD, Ponta joaca cariera plitica la cacialma , daca greseste adio politica Liberali nu poate sa renunte la ciolan si la visul lui Antonescu de a fii presedinte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com