Europa unita-ultimul bal? (VI)

Scris de Eugen ZAINEA

OZN

Sa continuam lectura celui de-al doilea Protocol de la Toronto si comentarea lui:

(…)

” În acelasi timp si tot sub pretextul <<reducerilor bugetare>>, vom veghea asupra transferului bazelor militare ale natiunilor-state spre Organizatia Natiunilor Unite.

În aceasta perspectiva, vom actiona pentru reorganizarea Mandatului International al Natiunilor Unite. De la statutul de <<Forta de Pace>> fara nici o putere de decizie, o vom determina sa devina o <<Forta de Interven­tie>> în care se vor contopi, într-o omogenitate deplina, fortele militare ale Natiunilor Unite. Acest lucru ne va permite sa efectuam, fara lupta, demilitarizarea tuturor acestor state, astfel încât nici unul dintre ele în viitor, sa nu mai fie suficient de puternic si independent pentru a ne pune în discutie <<Puterea Mondiala>>.

Pentru a accelera acest proces de transfer, vom implica forta actuala a Natiunilor Unite în conflicte imposibil de rezolvat. În aceasta maniera si folosindu-ne de mass-media controlate de noi, le vom demonstra populatiilor neputinta si inutilitatea acestei <<Forte>> în forma sa actuala. Cu ajutorul frustrarii împinse pâna la paroxism în momentul potrivit populatiile natiunilor-state vor fi determinate sa le ceara instantelor internationale formarea cât mai rapida a unei asemenea <<Forte Multinationale>>, care sa apere cu orice pret <<Pacea>>.

Aparitia viitoare a acestei vointe mondiale a unei <<Forte Militare Multinationale>> va merge mâna în mâna cu instaurarea, în interiorul natiunilor-state, a unei <<Forte de Interventie Multi-Jurisdictionala>>. Prin aceasta combinatie de <<Efecte Politienesti si Militare>>, creata sub pretextul amplificarii instabilitatii politice si sociale crescânde din interiorul acestor state, care se naruiesc sub apasarea problemelor economice, vom dobândi posibilitatea dea controla mai bine populatiile occidentale. Aici, utilizarea fara limite a identificarii si a filtrarii electronice ale indivizilor ne va asigura o supraveghere completa a tuturor populatiilor vizate”.

Acesta este un domeniu in care planurile Ocultei sunt inca departe de a fi realizate. Si nici nu credem ca ele s-ar mai putea realiza. Ceea ce nu inseamna ca mercenarii Ocultei nu vor folosi, in continuare, uriasele mijloace pe care le au la dispozitie, pentru a incerca sa promoveze si atingerea acestei tinte.

(…)

”În cursul cresterii acceptate de catre toti a acestor noi necesitati, va fi impetuos necesar sa definitivam cât mai curând controlul mondial asupra armelor de foc în interiorul teritoriilor natiunilor-state. În acest scop, vom accelera <<Planul Alfa>>, pus în aplicare pe parcursul anilor 1960 de catre anumiti predecesori de-ai nostri”.

(…)

” Nu mai este necesar sa va amintesc, nici sa va demonstrez, fratilor, fundamentele acestui <<Control>> asupra armelor de foc. Fara el, ne-ar deveni aproape imposibil sa îngenunchem populatiile din statele vizate. Amintiti-va cu cât succes au putut controla predecesorii nostri Germania anilor 1930, cu ajutorul noilor <<legi>> puse în aplicare în acea epoca – legi, de altfel, pe care se bazeaza Legile actuale ale natiunilor-state pentru acelasi control”.

Dupa cum vedeti, ticalosii s-au gandit la toate. Din vreme. Intuind ca marele pericol poate veni de la o populatie cu un indice mare de posesie a armelor de foc. Ceea ce le-ar pune grave probleme, in cazul ca respectiva populatie s-ar trezi  la un moment dat si ar fi hotarata sa reactioneze. Inclusiv punand mana pe arme.

In aceasta privinta, cea mai mare teama a lor este legata de Statele Unite. Din doua motive.

Primul este acela ca Statele Unite sunt o tara care a fost intemeiata de oameni care intai au ocupat teritoriile bastinasilor, pe care i-au exterminat, cei ramasi fiind izolati initial in rezervatii. Cu arma. Apoi, extinderea catre vest s-a facut tot de catre oameni la care a contat cel mai mult cat de bine si de repede stiau sa manuiasca Colt-ul sau Winchester-ul. Castigand cel care le manuia mai repede si era si mai bun ochitor. (Dar care nu era intotdeauna si cel care avea dreptatea si legea de partea lui). Deci, americanii sunt un popor nascut cu arma in mana si care au un adevarat cult al armelor de foc, de care nu s-ar desparti in mod normal.

Al doilea, care deriva din primul, este ca, la o populatie de circa 320 milioane de locuitori, in Statele Unite exista, probabil, cel putin tot atatea arme de foc. Si, in cazul lor, nu e vorba de pistoale cu gaze sau cu bile. Ci de armament automat, de razboi, armament de asalt. Si fara limita legala de munitie detinuta!

In aceste conditii, la momentul la care poporul american s-ar trezi si ar deveni constient de planul Ocultei si de faptul ca ei sunt pusi sa joace intr-un scenariu scris de aceasta, opozitia ar fi armata. Din partea a aproape 150 de milioane de barbati obisnuiti cu manevrarea armamentului de asalt (pistoale si pusti automate, pistoale mitraliera sofisticate si puternice). Deci ar fi, intr-o astfel de situatie, de anticipat o infruntare teribila intre politie, Garda Nationala si, eventual armata mobilizata pentru asigurarea ordinii publice de o parte, iar de cealalta parte, cum spuneam,  aproape  150 de milioane de barbati (foarte probabil si zeci de milioane de femei!) puternic inarmati. Intr-un astfel de caz, denumirea de razboi civil ar fi palida, neizbutind sa reflecte teribila realitate.

Tocmai acesta este motivul pentru care, in ultimii ani, papusarii si marionetele lor simtind ca se apropie un asemenea moment al infruntarii, au incercat cu disperare sa treaca prin Congres o legislatie care sa limiteze detinerea de arme de foc, eventual sa duca la confiscarea lor in masa. Numai ca toate incercarile (din ce in ce mai insistent sprijinite in ultima vreme inclusiv de Obama), au inregistrat pana acum esecuri. Si avem convingerea ca o astfel de legislatie, in cazul Statelor Unite si al obisnuintei si comportamentului poporului american in raport cu armele de foc, de care am vorbit mai inainte, nu are sanse sa treaca de forul legislativ. In incercarea disperata de a crea o campanie diversionista si manipulatorie prin care sa caute sa convinga poporul american ca o confiscare a armelor de foc ar fi in beneficiul sigurantei sale, s-au inmultit  am zice ca batator la ochi, atacurile armate din campus-uri, din spatii publice in general, despre care avem convingerea ca sunt atacuri de tip ”false flag”, puse la cale si executate in mod deliberat, de elemente corupte si tradatoare ale Americii si ale poporului american din cadrul structurilor de forta, ale institutiilor americane insarcinate tocmai cu asigurarea ordinii publice si a securitatii cetatenilor, infaptuite cu sange rece si provocand in mod voit victime, pentru a induce opiniei publice ideea ca ele se petrec din cauza dreptului de posesie a armelor de foc. Drept care, deci, ar trebui drastic restrans, ca o conditie obligatorie pentru asigurarea ordinii publice si a sigurantei cetatenilor. Exista foarte multe date cat se poate de concrete si de argumente ca cel putin o buna parte din aceste atacuri sunt organizate deliberat de autoritati, pentru a justifica amplificarea campaniei pentru confiscarea armelor de foc de la populatia americana, in perspectiva marii infruntari care se apropie cu pasi grabiti. Si, fara aceasta confiscare, nu mai este cazul sa ne mai punem multe intrebari si sa avem dubii de partea cui va fi victoria!

O dovada imediata si pe deplin convingatoare ca lucrurile stau asa este cazul, l-am putea numi clasic, de diversiune cunoscut sub numele de ”Masacrul de la Sandy Hook”. In urma cu cativa ani, televiziunile si ziarele, nu numai cele din Statele Unite, au avut relatari spectaculoase de la un pretins atac armat comis de un individ (care initial a scapat, dupa ce ar fi impuscat un numar de elevi si cadre didactice de la o scoala americana, fiind insa-ca in mai toate cazurile de acest gen-, impuscat mortal de fortele de ordine). Au fost si gazetari (de regula, de la site-urile de presa alternativa) care au ridicat multe semne de intrebare in legatura cu acest caz, care inca de la inceput a avut multe elemente dubioase, ce au trezit pe buna dreptate suspiciuni. Care au dat nastere la investigatii mai amanuntite. S-a spus de multi (initial acuzati de ”conspirationism”) ca acest ”masacru” ar fi fost un exemplu tipic de ”false flag attack”. Aceasta ipoteza a fost dovedita a fi adevarata dupa cativa ani. In care au fost gazetari care nu au uitat acest incident si s-au ocupat cu incapatanare de el, desi autoritatile ar fi dorit ca el sa fie dat uitarii dupa niste saptamani. Primele dezvaluiri socante au fost cele care au aratat ca scoala la care s-ar fi desfasurat ”masacrul” era…inchisa de cativa ani! Lucru dovedit ulterior si confirmat in final (cu jumatate de gura…) de autoritati.  Al doilea element de senzatie a fost ca ziaristii care nu au dat uitarii cazul au cercetat in anul urmator (atunci cand a fost publicat) raportul anual al FBI care include cazurile de atacuri armate soldate cu victime petrecute in anul precedent pe intregul teritoriu al Statelor Unite. Iar, in acel raport, nu aparea ca la scoala ”Sandy Hook” ar fi existat vreun incident (si, evident, nu erau inregistrate victime). Pentru ca, in final, autoritatile americane si chiar presedintele Obama (acesta intr-un mod voalat) sa recunoasca faptul ca ”incidentul” cu care s-a facut atata zarva in presa americana si mondiala fusese, in realitate, o simulare, facuta de autoritati in scop de antrenament si de verificare a modului in care fortele speciale sunt capabile sa intervina pentru rezolvare… Ca in fiecare an si in fiecare tara se fac exercitii de acest fel este firesc. Ce nu e firesc este ca ele sa fie prezentate nu ca exercitii in cadrul unor evenimente simulate, ci ca niste ”atacuri” si ”masacre” care s-ar fi petrecut in realitate si care s-au lasat cu sange, multi morti, cu spaime, tensiune, groaza pentru restul elevilor (inexistenti, evident, intr-o scoala care nu mai functiona de niste ani…) si pentru parinti. Si atunci, este normal sa apara intrebarea: de ce a fost nevoie de o asemenea deturnare a unui exetcitiu si transformarea intr-un caz prezentat ca a fi un atac real cu multe victime, care sa provoace emotie in Statele Unite si compasiune in intreaga lume? Si raspunsul nu poate fi decat unul: pentru a incerca astfel sa convinga poporul american ca e necesara restrictionarea drastica a posesiei armelor de foc, mergand, eventual, pana la confiscare. Adica, dupa cum ati citit mai sus in extrasele prezentate, exact unul din punctele prevazute de conspiratori in documentul adoptat la Toronto in 1985.

(…)

”Ultimele <<etape>> se raporteaza la <<Faza Omega>> începuta cu experientele efectuate la începutul anilor 1970. Ele cuprind punerea în aplicare, la scara mondiala, a <<armelor electromagnetice>>.

<<Schimbarile climaterice>> vor antrena distrugerea recoltelor si, în aceste conditii, compromiterea terenurilor agricole denaturarea, prin mijloace artificiale, a produselor alimentare de consum curent, intoxicarea naturii printr-o exploatare exagerata si lipsita de discernamânt si utilizarea masiva a produselor chimice în agricultura, toate acestea Fratilor, vor duce la ruinarea sigura a industriilor alimentare din natiunile-state”.

Din nefericire, acesta este un domeniu in care planurile Ocultei sunt extrem de avansate. Activitatile care sa duca la transpunerea in practica a ideilor exprimate in paragrafele anterioare au inceput cu mult inainte chiar de adoptarea Protocoalelor de la Toronto.

Pregatirile in acest sens au fost facute in ultima faza a celui de-al doilea razboi mondial, atunci cand devenise evident ca razboiul era pierdut de cel de-al treilea Reich. Care, trebuie sa spunem, pentru cei care (cei mai multi…) nu cunosc aceste amanunte, avea el insusi in derulare mari proiecte de cercetare stiintifica in domeniul utilizarii undelor electromagnetice pentru crearea de arme specifice, destinate unui numar considerabil de domenii, apreciate de nazisti ca fiind de larg interes nu numai pentru desfasurarea razboiului, dar si pentru perioadele de pace, pentru controlul si influentarea populatiei:

 

 1. Modificari climaterice vizand o gama larga de utilizari

–  modificarea climei, a regimului de precipitatii, provocarea de vijelii, tornade etc. pentru crearea in teatrele de operatiuni de conditii cat mai dificile pentru armatele adverse;

–  utilizarea acestor modificari pentru a usura deplasarea fortelor proprii catre si in teatrele de operatiuni, manevrabilitatea efectivelor umane si a unitatilor motorizate si mecanizate si pentru crearea de conditii favorabile de operabilitate pentru fortele armate proprii;

–  folosirea modificarilor climaterice si de regim de precipitatii pe arii restranse pentru a impiedica sau ingreuna deplasarea efectivelor adverse catre teatrele de operatiuni, miscarea si reamplasarea acestora functie de evolutiile din situatia tactica din teren,  pentru a dezorganiza liniile de transport ale adversarilor, in scopul impiedicarii reaprovizionarii cu tehnica militara, armament, munitie, provizii etc.

 1. Utilizarea undelor electromagnetice si a tehnicilor dezvoltate pe baza acestora pentru a provoca modificari majore pe Terra, prin modificari semnificative ale climei la scara intregului glob, provocarea programata de de uragane si alte fenomene atmosferice din aceasta categorie  care sa afecteze grav largi regiuni ale planetei si mase mari de oameni, sa provoace distrugeri de mare amploare si un mare numar de victime, generarea artificiala de cutremure.
 2. Folosirea undelor electromagnetice (prin utilizarea de frecvente-dupa caz inalte sau joase) adaptate diferitelor scopuri, pentru controlul mintii si influentarea comportamentului indivizilor, pentru programarea unor persoane in scopul indepliniri inconstiente, ca niste roboti, a unor misiuni incredintate, sau pentru controlul de la distanta al maselor de oameni si pentru influentarea comportamentului lor (de exemplu, in cazul protestelor de amploare, care pot fi provocate, stimulate sau, din contra, inhibate sau blocate la comanda).
 3. Similar, pentru atingerea tintelor propuse, descrise anterior, utilizarea in aceste scopuri a unor substante chimice de diverse tipuri (inclusiv droguri, de exemplu drogul sintetic LSD fiind initial o creatie tipica a acestor programe), prin administrare directa (de exemplu, sub pretextul de tratamene medicale, dar fara instiintarea subiectilor cu privire la efecte si posibilele urmari), sau, pentru actiunea de la distanta, asupra maselor de oameni, prin dispersare in atmosfera, utilizand tehnicile clasice, dezvoltate inca de la inceputul secolului trecut, pentru utilizarea armelor chimice sau bacteriologice (obuze de artilerie, bombe de aviatie) sau prin utilizarea de alte mijloace de difuzare (de exemplu, prin intermediul instalatiilor de conditionare a aerului din spatii de utilitate publica-statii de metrou, gari, aeroporturi, mari complexe comerciale etc., sau prin dispersarea din avion, sub forma de aerosoli), care sa previna chiar avertizarea timpurie a victimelor unor astfel de influente sau atacuri.
 4. Utilizarea undelor electromagnetice pentru influentarea in masa a comportamentului trupelor adversarului in teatrele de operatiuni.
 5. Idem, prin utilizarea de compusi chimici si/sau bacteriologici.

 

Ne vom opri cu enumerarea aici, fiindca studiul de fata nu si-a propus in mod expres tratarea acestor subiecte, la ele referindu-ne doar in masura in care ele au legatura cu tema pe care o tratam.

Spuneam ca inca din ultima faza a razboiului au inceput sa se amplifice si sa devina urgente preocuparile in domeniile pe care le-am enumerat. Si asta pentru ca nu era niciun mare secret pentru serviciile de informatii ale puterilor  din coalitia antihitlerista existenta  preocuparilor cercetatorilor aflati in tabara nazistilor. Si a inceput o adevarata cursa contracronometru intre Statele Unite si Uniunea Sovietica pentru identificarea miscarilor persoanelor de interes de pe listele cu cercetatori si pe domenii, intocmite in baza informatiilor existente si pana atunci, a deplasarilor lor, in asa fel incat fiecare dintre cele doua mari puteri aliate, dar aflate, totodata, in concurenta directa, sa izbuteasca sa contacteze si sa atraga cat mai multi dintre cercetatorii vizati.

Statele Unite au intocmit un program secret, codificat ”PAPERCLIP” (astazi, operatiunea este in cea mai mare parte desecretizata), prin care au deplasat pe teritoriul american circa 1.500 de cercetatori germani, unii dintre ei cu contributii grave si sinistre la cele mai odioase programe naziste (inclusiv de exterminare), deci care, teoretic, ar fi trebuit sa figureze in calitate de inculpati in seria de procese impotriva criminalilor de razboi care au urmat Procesului de la Nurnberg.

Cei mai cunoscuti si mai compromisi dintre ei au beneficiat de un program special, similar cu programul de protectia martorilor, aplicat in proceduri judiciare importante si sensibile. Adica au fost ”facuti pierduti” (disparuti…), li s-a schimbat identitatea si au continuat sa se ocupe exact de ce se ocupasera si in Germania nazista, numai ca, de aceasta data, in Statele Unite si sub protectia guvernului american. Dar lucrand la subiecte de cercetare la fel de condamnabile ca cele la care lucrasera pentru regimul hitlerist.

(Ca o pata de culoare, trebuie spus ca, pe deplin constienti de imoralitatea ”spalarii de pacate” a unor personaje care, cum spuneam, ar fi trebuit condamnate inclusiv pentru crime, cei care s-au ocupat de acest tip de operatiune de ”vanatoare de capete”, cum se numeste in termeni moderni in domeniul resurselor umane aceasta activitate, glumeau-o gluma cam sinistra, orice s-ar spune-pe aceasta tema, spunand ca s-a folosit in astfel de cazuri, in loc de expresia ”hang them!”-spanzurati-i!- expresia ”hire them”!-angajati-i!)

Sa mai spun ca, in cadrul acestei uriase operatii, pe langa mari figuri ale cercetarii stiintifice, precum Wernher von Braun, creatorul programului german al seriei de vehicule spatiale ”V”, devenit conducatorul colectivului care a dat nastere programului spatial american si rachetelor cu care s-au facut lansari de sateliti si capsule spatiale, inclusiv al rachetelor Saturn V (el neputand fi considerat printre cei care ar fi trebuit sa fie inculpati), la programul spatial american au mai participat 120 de cercetatori germani, recrutati prin operatiunea PAPERCLIP. Unul, Kurt Debus, care fusese un foarte infocat activist al partidului nazist a condus complexul de lansari spatiale de la Cap Canaveral, altul, Bernhard Tessman, care a proiectat cladirea turn destinata asamblarii si adapostirii rachetei cu care se faceau lansarile a fost proiectantul complexului de lansari germane (de tip ”V”) de la Peenemunde. Un altul, care a fost un nume ce ar fi putut figura pe o lista de criminali de razboi, fiindca s-a ocupat de cercetari in domeniul armelor biologice, Kurt Blome, fost Chirurg Sef Adjunct al celui de-al treilea Reich, a fost ulterior unul dintre conducatorii programului biologic militar, defensiv dar si ofensiv, al Statelor Unite. El a marturisit la interogatoriile militare la care a fost supus ca a intreprins experimente  cu agenti patogeni pe prizonieri din lagarele de concentrare naziste. Aceste experimente erau facute cu agentul ciumei bubonice si au permis lui Blome sa elaboreze o varianta a acestui agent patogen care sa fie utilizabila pe armament.

Generalul maior Walter Schreiber, care a fost Chirurg Sef al celui de-al treilea Reich, a figurat in evidentele tribunalului de la Nurmberg pentru ca a furnizat internati in lagare de concentrare pentru experimente biologice si a contribuit la obtinerea si alocarea de fonduri pentru experimente pe oameni. Ceea ce nu a impiedicat angajarea lui la Scoala de Medicina a Fortelor Aeriene americanr din Texas. Abia in 1952, cand un comentator american a dat publicitatii istoricul lui, i s-a inlesnit plecarea in Argentina, unde era stabilita fiica lui.

In aceasta privinta s-a adoptat de catre americani (procedeu uzual si in ziua de astazi) dublul standard, definit atat de bine, dar cu un cinism condamnabil de fostul presedinte al Statelor Unite, Truman, cel care a luat decizia utilizarii celor doua bombe nucleara asupra oraselor Hiroshima si Nagasaki, decizie absolut inutila din punct de vedere militar. Acesta, referindu-se, in anii ’50 la generalul paraguayan Stroessner, unul dintre militarii folositi frecvent de Statele Unite in America de Sud (chiar si in zilele noastre, dovada cazul de acum cativa ani al Honduras-ului) pentru a inlatura prin lovituri militare de stat regimuri civile democratic alese, afirma: ”Stroessner este un ticalos, dar e ticalosul nostru!”

Operatiunea PAPERCLIP (64, 65, 66, 67, 68, 69) s-a desfasurat in organizarea OSS (centrala de informatii care a functionat in Statele Unite in timpul razboiului si din care a luat nastere CIA). Adica actuala agentie de spionaj a Statelor Unite,  de a carei infiintare s-a ocupat Allen Dulles, avand drept mana dreapta un personaj din multe privinte foarte interesant: Frank Wissner. Este interesant nu doar pentru contributia lui directa la crearea CIA (pentru care el si Dulles au beneficiat, cum am mai mentionat la inceputul studiului, de consultanta din partea a doi dintre cei mai inalti oficiali militari germani ai spionajului, generalul Reinhardt Gehlen, fost sef al serviciilor de informatii ale armatei germane-parte a celebrului Abwehr, condus de amiralul Canaris-pe frontul de est si colonelul de parasutisti si creatorul trupelor de interventie speciala germana Otto Skorzeny), dar si pentru alte trei motive:

–  el a fost cel care a avut ideea, imediat dupa infiintarea CIA, de a initia crearea in tarile Europei de vest a unor structuri ultrasecrete paramilitare, (celebrele Retele GLADIO), compuse din elemente din armata, politie, jandarmerie, servicii secrete, fosti colaborationisti ai nazistilor, dotati cu sedii si case conspirative, depozite secrete de armament si munitie, oficial cu misiunea ca, in cazul unei invazii sovietice sa constituie niste forte care sa opereze in spatele frontului inamic, in realitate ele devenind structuri de diversiune, care s-au ocupat cu organizarea de operatiuni de sabotaj, acte si atentate din gama celor teroriste (inclusiv rapiri si asasinate-reteaua Gladio din Italia fiind cea care a organizat rapirea si, ulterior, asasinarea prim ministrului democrat crestin Aldo Moro, cel care alcatuise primul guvern de coalitie intre democrat crestini si comunisti din anii ’70, iar reteaua Gladio din Franta fiind organizatoarea, alaturi de Organizatia Armata Secreta, a tuturor atentatelor la viata presedintelui francez, generalul Charles de Gaulle, dupa decizia acestuia de acordare a independentei fostei colonii franceze Algeria), plasand deliberat la locul activitatilor lor clandestine indicii false, care sa dea impresia ca aceste acte erau organizate si comise de comunisti. Aceasta il face sa prezinte interes pentru studiul nostru fiindca multe dintre actele de terorism de pe cuprinsul Europei ar putea sa nu fie numai (sau sa nu fie deloc!) opera unor teroristi straini, ci a acestor retele, care nu au fost dezactivate (si care ar putea folosi, pentru infaptuirea unor astfel de atentate cum au fost cele de la Paris, de la Charlie Hebdo si din seria de atentate de la sala de spectacole Bataclan, dintr-un numar de localuri si de la Stade de France, sau cele de la Bruxelles, inclusiv colaboratori sau informatori ai politiei sau serviciilor secrete, recrutati din randurile imigrantilor, mai noi sau mai vechi, si ”programati” prin metode pe care le vom enumera in continuare pentru a infaptui, inconstient, astfel de acte);

–  un lucru straniu, dl Frank Wisner este…tatal adoptiv al lui…Nicholas Sarkozy! Dupa divortul de contele ungur Pal-Sarkozy, mama lui Nicholas si a fratelui lui mai mare, vaduva destul de tanara ramasa cu doi copii, adolescenti la acea data, s-a stabilit in Statele Unite, unde s-a maritat cu Frank Wisner! Aceasta ar putea fi si explicatia carierei politice spectaculoase  a lui Sarkozy dupa ce a devenit…francez si chiar si a alegerii lui ca presedinte al Frantei: sprijinul din umbra al retelei Gladio din Franta;

–  dupa despartirea formala de CIA (de care, evident, nu a divortat niciodata, intre altele fiindca din astfel de indeletniciri nu se iese decat…cu picioarele inainte!), dl Wisner a intrat in diplomatie. Fiind in anii ’80 ambasador la Cairo, devenit prieten si protector al presedintelui egiptean Hosni Mubarak. Inca si mai interesant (pentru studiul de fata…) este ca, la izbucnirea  marii diversiuni regizata de CIA numita ”Primavara Araba”, atunci cand Mubarak nu a mai putut fi sustinut si a fost chiar arestat, Statele Unite l-au trimis rapid la Cairo pe Wisner, pentru a cauta o solutie de a-l scapa pe Mubarak de arestare, proces si previzibila condamnare la moarte. Ceea ce s-ar putea spune ca i-a si reusit…

Condamnabila a fost insa folosirea de catre americani, in urma operatiunii PAPERCLIP a unor personaje care ar fi meritat spanzuratoarea.

Intre cercetatorii care pot fi enumerati in aceasta categorie se afla Dr. Reetz, chimist specializat in studiul si sintetizarea de gaze toxice (unul dintre specialistii nazisti in Sarin, Soman, Tabun), Dr. Schrader (aceeleasi specializari ca Dr, Reetz), Dr. Friedrich Hoffmann. Acesta din urma a lucrat la principala unitate militara americana specializata in producerea de arme chimice si bacteriologice, de la Fort Detrick, ocupandu-se in continuare de sintetizarea de Sarin si Tabun destinate utilizarilor militare. El a facut, de asemenea experimente pe mii de animale si pe 25 de asa-zisi ”voluntari” din randul personalului militar american, experimente efectuate intr-o camera speciala de verificare a influentei gazelor toxice. In ciuda faptului ca au existat informatii ca un numar de militari americani ”voluntari” au murit in urma acestor experiente, CIA a refuzat in mod sistematic sa puna la dispozitie documente legate de aceste teste criminale. Mai mult de atat, se stie ca directorul din acea perioada al CIA a dat dispozitie sa fie distruse toate documentele legate de aceste experimente. Hoffmann a lucrat impreuna cu Dr. Karl Tauboeck, care efectuase teste cu gaze toxice si cu ”seruri ale adevarului” pentru nazisti in timpul razboiului. Cei doi au supervizat ulterior constructia unei a doua camere speciale de testare a influentei gazelor, in conditiile privarii de oxigen, teste similare cu cele efectuate in timpul razboiului pe detinuti din lagarele de concentrare.

La sfarsitul anilor ’50, Hoffmann a lucrat pentru CIA la Fort Detrick la cercetarea unor agenti chimici letali care sa fie folositi ca arme in razboiul din Vietnam. Asa au luat nastere ”Agent White”, ”Agent Blue” si unul dintre compusii cei mai toxici sintetizati vreodata, de cea mai trista amintire, celebrul ”Agent Orange”, un ierbicid de o toxicitate extraordinara, bazat pe dioxina (compus letal,complet neindicat, fiind nesigur in exploatare in orice conditii. A provocar o enorma emotie la vremea respectiva, prin anii ’60, un teribil accident la o fabrica de dioxina din India. O scapare de astfel de gaz a dus la cateva mii de morti si la alte mii de persoane afectate, nu doar in randurile personalului fabricii, dar si printre locuitorii din perimetrul apopiat acesteia, afectati pana la momentul in care s-au putut pune in aplicare masuri de evacuare), care au primit aprobarea in 1961 pentru a fi folosite in Vietam ca defoliante, spre a impiedica luptatorii Vietcong si militarii nord-vietnamezi sa beneficieze de camuflajul padurilor si a permite identificarea si uciderea lor. Datorita toxicitatii, mii, posibil zeci de mii de militari americani au suferit intoxicari grave si ireversibile, avand de indurat suferinte atroce tot restul vietii, multi decedand inainte de vreme datorita a ceea ce a devenit cunoscut ca ”sindromul Vietnam”  (similar ca manifestari si avand cauze de aceeasi natura cu ”sindromul Golfului”, afectand mii de militari americani participanti la cele doua razboaie impotriva Irak-ului, in care armata americana a folosit masiv mijloace chimice interzise, dar si munitie aeriana si de infanterie cu uraniu saracit, care au afectat inclusiv militarii proprii, expusi influentei acestora fara a fi fost instiintati asupra periculozitatii si fara a-si fi dat acordul in acest sens).

Pentru cei care, din nou, s-ar intreba care este legatura dintre aceste informatii si tema studiului de fata, trebuie sa atragem atentia ca exista o legatura directa si extrem de importanta. Si de periculoasa. Fiindca aceleasi chimicale sintetizate de dr. Hoffmann pentru armata americana sunt astazi folosite de MONSANTO, gigantul american care domina pietele mondiale cu productia de ierbicide, ingrasaminte si de seminte de plante modificate genetic.

In substantele produse de MONSANTO pentru tratarea culturilor impotriva daunatorilor (ROUND-UP), este folosit ucigatorul ”Agent Orange”, bazat pe dioxina care a lasat urme grave in sanatatea a zeci de mii de veterani ai razboiului din Vietnam.

Tot MONSANTO forteaza patrunderea semintelor de plante modificate genetic in Europa, unde foarte multe state au interzis utilizarea acestor seminte si cultivarea de plante modificate genetic. Initial, a existat o dispozitie in acest sens a Comisiei Europene. Ulterior, anul trecut, in urma lobby-ului si presiunilor gigantului american transnational (si, e de banuit, a interventiilor Statelor Unite pe langa Uniunea Europeana), Comisia a luat decizia de a lasa la latitudinea statelor optiunea de acceptare sau nu a cultivarii plantelor modificate genetic pe teritoriul lor.

Tot o legatura directa este provocata de negocierea secreta a Parteneriatuli Trans Atlantic  intre Statele Unite si Uniunea Europeana, despre care am mai vorbit. Intre altele, prevederea introducerii jurisdictiei unor instante americane in litigiile dintre companii si statele semnatare (toate statele membre ale Uniunii Europene vor deveni semnatare in mod automat atunci cand Uniunea va lua-fara consultarea statelor membre, sau, cel mai probabil, prin ignorarea majoritatii statelor, de genul Romaniei, care in Uniune sunt considerate state de mana a doua-decizia de a semna cu Statele Unite Parteneriatul) va permite companiilor sa dea in judecata statele pentru asa-zise ”pagube” suferite de ele in investitiile efectuate in acele state.

De exemplu, MONSANTO ar putea da in judecata (si castiga in instantele americane, supranationale!) statele care ar lua hotararea de interzicere a cultivarii pe teritoriul lor a plantelor modificate genetic, considerand ca interesele si investitiile ei si profiturile anticipate au de suferit. (Intre altele, exista serioase dovezi stiintifice nu numai ca utilizarea in hrana oamenilor, dar chiar utilizarea in hrana animalelor si a pasarilor a produselor modificate genetic-soia, porumb-introduce in lantul trofic elemente care pot provoca efecte grave asupra sanatatii celor care consuma carne sau produse-lapte, lactate, oua-de la animale sau pasari care au fost hranite cu furaje in care au fost inglobate soia si porumb modificate genetic. Exista foarte multe lucrari stiintifice elaborate intr-un mare numar de state, bazate pe teste efectuate pe hamsteri, care dovedesc ca la perechile de animale de laborator supuse testelor, care au fost hranite exclusiv cu astfel de furaje, fertilitatea scade de la o generatie la alta, la a patra generatie fertilitatea ajungand la numai 20% din fertilitatea normala. Iata deci una dintre solutiile ideale pentru atingerea unuia dintre obiectivele atat de dragi si de sistematic si diabolic urmarite de arhitectii Noii Ordini Mondiale si ai Guvernului Mondial-scaderea drastica a populatiei globului. Unii dintre ei  spun ca ar fi necesara o scadere cu 90%. Altii merg chiar mai departe de acest procent. Dar, acesta este un subiect asupra caruia vom reveni).

Exista si lucrari stiintifice care demonstreaza ca folosirea culturilor de plante modificate genetic infesteaza terenurile care au fost astfel cultivate, dar si terenurile invecinate, efecte care se mentin si dupa decizia de renuntare la acest gen de culturi.

Si, ca un argument foarte puternic in favoarea legaturii dintre acest subiect si Europa, un element foarte recent. Se stie ca primul ministru britanic, David Cameron, a luat decizia de a organiza un referendum in Marea Britanie pentru consultarea populatiei in legatura cu  ramanerae in continuare a Marii Britanii in Uniunea Europeana sau iesirea din Uniune. Recent, presedintele Obama a avut o luare de atitudine foarte critica la adresa referendum-ului, indemnand alegatorii britanici sa respinga ideea iesirii tarii din Uniunea Europeana. Aceasta luare de pozitie insa a avut efecte perverse, ca de obicei. Efecte contrare. Fiindca a incins spiritele in Marea Britanie, unde o parte a presei, a opiniei publice si nu putini oameni politici il acuza pe Obama de ingerinte in politica interna britanica si il invita sa faca bine sa se tina departe de acest subiect. In acest context, s-a gasit si o explicatie, foarte plauzibila, pentru interesul subit al lui Obama pentru  subiectul prezentei Marii Britanii in Uniunea Europeana, cu mai putin de doua luni inainte de referendumul britanic din ultima decada a lunii iunie. O eventuala iesire a Marii Britanii din Uniunea Europeana ar face-o sa nu mai aiba obligatii fata de decizii luate de acest organism. Or Obama probabil considera ca semnarea Parteneriatului Trans Atlantic este ca si realizata, cu negocierea si luarea deciziei intre Statele Unite si UE, ca reprezenrtanta a tuturor tarilor, care s-ar trezi (inclusiv o Mare Britanie membra a Uniunii) in situatia de a se supune deciziilor instantelor prevazute de parteneriat, in dauna companiilor si a intereselor nationale. Prin urmare, in cazul in care, la referendum, poporul britanic ia decizia de iesire din Uniune, daca Uniunea va semna pana la urma cu Statele Unite Parteneriatul, acesta nu va mai fi obligatoriu si pentru Marea Britanie. Una dintre puterile economice principale din Uniune, una dintre marile piete si, totodata, unul dintre producatorii agricoli importanti din Uniune. Cea ce ar reprezenta o grava lovitura pentru aspiratiile MONSANTO si pentru profiturile la gandul carora bosii transnationalei isi ling, probabil, deja buzele.

Aceasta paranteza larga a fost necesara fiindca foarte multi dintre cei peste 1.500 de cercetatori germani recrutati astfel de americani (peste 700 dintre ei au si primit, in timp, cetatenia americana) si care au lucrat in Statele Unite pentru armata americana, in proiecte secrete initiate si dirijate de CIA au contribuit masiv la elaborarea de metode si realizarea de aparate si complexe care, prin folosirea undelor electromagnetice sau prin ”cercetari medicale” utilizand compusi chimici sau agenti patogeni, au transformat inca de multa vreme in realitate si in practica curenta ideile expuse in al doilea document, adoptat la Toronto in 1985, pe care le-am citat anterior.

Astfel, mijloacele pentru influentarea mediului, producerea de schimbari climaterice, influentarea regimului precipitatiilor au devenit instrumente curente utilizate in scopuri militare, dar si in viata de zi cu zi, fiind adeseori sursa unor fenomene climatice, meteorologice pe care nu izbutim sa ni le explicam in mod normal. (70, 71, 72, 73) Parcurgerea celor cateva lucrari citate din multitudinea care exista pe aceste teme aduce, in primul rand, confirmarea afirmatiei autorului ca, in aceste domenii, preocuparile ”stiintifice” (si programele militare supervizate de CIA) au precedat cu mult al doilea document de la Toronto. Unele dintre ele dateaza din anii ’50 si ’60 (fiind insa bazate pe ”tezaurul de experienta” al noilor recruti americani,, capatat in anii in care au lucrat la programele naziste, inclusiv experimentand pe internatii din lagarele de concentrare) si utilizarea tehnicilor, metodelor, compusilor chimici rezultati din aceste cercetari a intrat in practica curenta.

Lucrarea citata la (72) este intocmita sub auspiciile armatei americane si vorbeste pe larg, cat se poate de concret, despre folosirea modificarii artificiale a climei si regimului precipitatiilor pe anumite arii de teren, pentru utilizari militare, in teatre de operatiuni, in scopul favorizarii deplasarilor si operatiunilor fortelor proprii si impiedicarii si dezorganizarii miscarilor, deplasarilor si operatiunilor fortelor adverse.

In special acei dintre noi care suntem trecuti de 50 sau 60 de ani, de exemplu, nu avem cum sa nu fim surprinsi de schimbarile de clima si de regim de precipitatii care s-au petrecut in cursul vietii noastre, pe aceeasi arie geografica. Cazuri concrete in aceasta privinta sunt  foarte multe: restrangerea  intervalului de timp, in cursul iernilor, a perioadelor cu ninsori si scaderea consistenta a cantitatii de zapada in ultimii ani, in comparatie cu iernile copilariei noastre, aparitia si extinderea in timp, pe masura ce trec anii, a temperaturilor excesive (orice s-ar spune, in ce ne priveste, ne-am nascut si traim intr-o tara in care invatam in copilarie-si era un lucru confirmat de realitate!-ca beneficiaza de un climat continental temperat). Or, se accentueaza, de la an la an, in special vara, fenomenul instalarii de temperaturi extreme, de pana la 40 de grade Celsius sau chiar mai mult pe perioade lungi de timp (uneori de ordinul saptamanilor). Chiar la sfarsitul acestei ierni si in prima parte a primaverii, am parcurs perioade de schimbari de temperatura care nu erau uzuale in urma cu zeci de ani (unele erau chiar de neintalnit si de neimaginat in copilaria noastra!), cu aparitia in februarie si la inceputul lui martie a unor temperaturi de pana la 22-25 de grade Celsius si chiar mai mult, urmate de scaderi bruste, de 10-15 grade Celsius de la o zi la alta. Au devenit frecvente cazurile in care, pe intinse suprafete ale Romaniei, saptamani de-a randul nu cade nicio picatura de ploaie. Dar, in acelasi timp, in perioada primaverii, dar nu numai, de-a lungul albiilor multora dintre raurile noastre se produc aproape anual viituri si inundatii de mare amploare, unele dintre ele chiar catastrofale. (Este adevarat ca, in acest caz, o influenta nefasta o au defrisarile masive ale padurilor de pe versantii muntilor nostri…). Au inceput sa apara si in Romania fenomene meteorologice inexistente altadata: furtuni de mare violenta, care rup sau chiar smulg din radacini copaci batrani, tornade (cine a vazut asa ceva in urma cu 30, 40, 50 de ani pe meleagurile noastre?). Daca cineva isi imagineaza ca aceste fenomene sunt simple intamplari, sau ca sunt numai urmarea tendintei generale de incalzire globala, acela greseste in mod grav.

Si trebuie spus ca astfel de fenomene pe care le traim noi, in Romania, se petrec nu numai in ansamblul Europei, ci pe intregul glob.

Foarte multe din aceste manifestari greu de explicat astfel sunt produse in mod artrificial. Si pot fi generate inclusiv de la mari distante. Pot fi provocate(si chiar sunt, in mod curent, aproape zilnic) prin ”insamantarea” norilor cu gaze, ioni metalic, alte chimicale diverse, de sinteza, prin difuzarea in atmosfera, din avioane speciale, de aerosoli, ceea ce creaza fenomenul care a si capatat o denumire speciala, ”chemtrails” (dare, urme chimice), in contrast cu ceea ce se numeste ”contrails”, adica fenomenul, firesc, al darelor lasate in urma de avioane, atunci cand gazele la temperaturi inalte eliminate de motoarele cu reactie se condenseaza in atmosfera rece. Numai ca, spre deosebire de acestea din urma, care se disperseaza natural rapid, in intervale de timp de ordinul zecilor de secunde, darele create special, de avioane cu exact aceasta destinatie, care impanzesc atmosfera cu aerosoli alcatuiti din substante chimice, multe dintre ele extrem de toxice si periculoase sunt persistente si capata, ades, consistenta si aspectul unor nori. Dar niste nori de forme (si aparuti la altitudini) ciudate. Acestea sunt produsul geoingineriei climatice (Geoingineria Stratosferica cu Aerosoli, sau, in original, Stratospheric Aerosol Geoengineering-SAG). (74, 75, 76).

 

 

Desi, in general, guvernele neaga realitatea fenomenului, ingloband tratarea lui de catre presa alternativa in categoria ”teoriilor conspiratiei”, adevarul este ca avem de-a face cu o activitate deliberata de raspandire masiva in atmosfera de substante chimice sau ioni metalici (aluminiu, cadmiu, bariu, thoriu radioactiv, nichel, crom, etc.). Exista si justificari, dintre cele mai variate, pentru aceasta preocupare sistematica. Si, ca intotdeauna cand e vorba sa se escamoteze adevarul, sau sa se justifice cele mai nejustificabile actiuni cu scopuri nobile, una dintre cele mai raspandite explicatii este ca se incearca, in acest mod, sa se combata…incalzirea globala. Prin crearea in atmosfera a unor bariere de ioni metalici care sa reflecta o parte din radiatia solara, pentru diminuarea de temperatura care sa compenseze cresterile de temperatura inregistrate datorita activitatilor umane, in special arderii masive de hidrocarburi.

 

 

Dealtfel, exista de mai bine de 60 de ani o multime de teorii expuse public, in conferinte, aparute sub forma de articole de presa sau chiar carti care sustin folosirea unor tehnici de acest gen pentru combaretea incalzirii atmosferei, pentru crearea de zone cu microclimat modificat sau chiar pentru topirea accelerata a banchizelor polare sau a ghetarilor, inclusiv in scopul inlesnirii, prin topire, a accesului la zacamintele minerale (hidrocarburi, dar si zacaminte metalifere diverse)

 

Si, ca o dovada ca negarea acestei realitati este de-a dreptul stupida, exista chiar patente eliberate pentru metode de acest gen, de exemplu patentul Weisbach din 1994 (76), acordat in beneficiul Hugues Aircraft Co.,  pentru raspandirea in atmosfera a ionilor de oxid de aluminiu,in vederea reducerii incalzirii globale prin crearea unui ecran atmosferic care sa  reflecte 1% din radiatia solara incidenta.

 

Mircea Geoana va purta "flacara olimpica" cu Partidul Popular

Un altul este patentul US NAVY 1975, pentru un aparat care sa genereze dare de pulberi chimice.

Pentru cei care se ocupa cu astfel de activitati pare sa nu conteze ca raspandirea in atmosfera de astfel de ioni metalici  poate sa genereze cresterea de concentratii de aluminiu, bariu, cadmiu in aer, toate acestea fiind metale care, in concentratii mari produc grave maladii ale inimii, creierului etc. Dupa cum nu conteaza ca, absolut ”intamplator”, desigur, de cand au fost identificate zboruri de acest gen, care lasa in urma lor dare persistente in timp (care nu au nimic de-a face cu darele de condensare de vapori ejectati in mod uzual de motoarele avioanelor), concentratiile atmosferice ale acestor metale si ale altor metale sau substante chimice de sinteza care sunt suspectate a fi astfel difuzate au crescut simtitor.

Europa unita-ultimul bal?(V)

 VA URMA

 

 1. https://www.archives.gov/iwg/declassified-records/rg-330-defense-secretary/
 2. https://www.cia.gov/library/center-for-the-study-of-intelligence/csi-publications/csi-studies/studies/vol-58-no-3/operation-paperclip-the-secret-intelligence-program-to-bring-nazi-scientists-to-america.html
 3. http://www.operationpaperclip.info/
 4. http://www.conspiracyarchive.com/NWO/project_paperclip.htm
 5. http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_mj12_17.htm
 6. https://deeppoliticsforum.com/forums/showthread.php?6630-Operation-Paperclip-CIA%E2%80%99s-Denial-of-Protecting-Nazis-is-Blatant-Lie-Part-1#.Vx4AwNSLRki

 

 1. weather modification: the evolution of an R&D program into a military operation
 2. A Recommended National Program In Weather Modification, A Report to the

Interdepartmental Committee for Atmospheric Sciences, by Homer E. Newell

Associate Administrator for Space Science and Application, National Aeronautics & Space Administration, Washington, D.C. Interdepartmental Committee for Atmospheric Sciences, 1966.

 1. Weather as a Force Multiplier:Owning the Weather in 2025, A Research Paper Presented To Air Force 2025, by Col Tamzy J. House, Lt Col James B. Near, Jr.,

LTC William B. Shields (USA), Maj Ronald J. Celentano, Maj David M. Husband,

Maj Ann E. Mercer, Maj James E. Pugh, August 1996.

73.Geoengineering, Weather Modification and Weather Warfare, Tsunamis

Earthquakes, Droughts And Floods, Veterans Today, January 18, 2016, by Katherine Frisk

74.http://www.chemtrails911.com/intro_to_chem.htm

75.http://globalskywatch.com/chemtrails/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=6567#.Vja0-ysoK1t
 76.https://www.google.com/search?q=images+for+chemtrail+billboards&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0CB0QsARqFQoTCNX7_r2a8MgCFQTfYwodR_UHQQ&biw=1024&bih=657

Impartaseste

administrator a etichetat acest articol cu: , , , , , , , ,

2 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com