Elisabeta Polihroniade, Iuliana Dobrin, Alexandra Aichimoaie si Cristina Negru primesc titlul de cetatean de onoare la Zilele orasului Comanesti 2015

Marele maestru international Elisabeta Polihroniade, multipla campioana nationala la sah, va primi vineri, 7 iulie titlul de cetatean de onoare al orasului Comanesti. Odata cu ea, vor primi aceeasi distinctie si sportivele Iuliana Dobrin, Alexandra Aichimoaie si Cristina Negru.

Elisabeta Polihroniade-Dan GabarZilele orasului Comanesti din acest an vor avea un moment aparte. Alesii locali vor aproba vineri, 7 iulie, la ora 15, în cadrul unei sedinte de Consiliu Local acordarea titlului de cetatean de onoare sahistei Elisabeta Polihroniade, sportivei de arte martiale Iuliana Dobrin si atletelor Alexandra Aichimoaie si Cristina Negru. „Sedinta de Consiliu Local va avea loc la Palatul Ghika din Comanesti si tot aici li se vor decerna titlurile. Elisabeta Polihroniade va fi prezenta si la concursul de sah, care are loc în prima zi a Zilelor orasului Comanesti, „Trofeul Comanesti la Sah““, a precizat primarul Viorel Miron.

„Dimitrie Ghika - Comanesti“- In memoriam  (2)Elisabeta Polihroniade a împlinit anul acesta 80 de ani. A devenit maestru international în 1960 iar în 1982, mare maestru international. „Regina sahului românesc“, dupa cum a fost des supranumita, a fost campioana nationala în 1966, 1970, 1971, 1972, 1975, 1976 si 1977 si a reprezentat România la Jocurile Olimpice dar si la alte competitii internationale. Este absolventa de filosofie, a Universitatii Bucuresti, autoare de carti si foarte legata de frumoasele locuri ale Comanestiului.

Sportiva Iuliana Dobrin este campioana nationala la Qwan-ki-do, cu 2 dang iar Alexandra Aichimoaie si Cristina Negru au multiple rezultate de aur, argint si bronz la competitiile nationale, europene si mondiale.

Încep Zilele orasului Comanesti 2015. Ce program de spectacole au pregatit organizatorii pe dealul Galionului?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com