CCI Bacau si Inspectoratul Scolar organizeaza „Oferta Educationala”

Camera de Comert si Industrie din Bacau se implica zilele acestea intr-un eveniment scolar. In perioada 11-13 mai, la Central Plazza din Bacau va avea loc manifestarea „Oferta Educationala”. Evenimentul este organizat de CCI in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean Bacau si are ca scop promovarea imaginii unitatilor de învatamânt din judetul Bacau.

 

Totodata, se doreste diseminarea în rândul scolarilor, liceenilor, studentilor a informatiilor privind cariera. Vor fi prezentate conditiile de studiu din universitati, licee, scoli de arte si meserii, unitati de formare profesionala.

Se va face o expunere a ofertei de profile si a cifrei de scolarizare. „In cadrul evenimentului se va pune accent pe prezentarea ofertelor de manuale, carti si alte articole utilizate în procesul de educatie, pe capacitarea institutiilor pentru participare la procesul de reforma a învatamântului si identificarea de parteneri pentru sustinerea proiectelor institutiilor de învatamânt.

Se urmareste cresterea calitatii pregatirii si orientarii profesionale a tinerilor si a calitatii resurselor umane utilizate de comunitatea de afaceri”, ne-a declarat Mihai Tulbure, directorul CCI Bacau.

 

Evenimentul se va bucura de prezenta si participarea scolarilor, liceenilor, studentilor, parintilor, cadrelor didactice, precum si a reprezentantilor autoritatilor locale, asociatiilor patronale si  ONG-urilor.

 

Parteneri media:          Realitatea TV Bacau, Euro TV, 1 TV Bacau, Ziarul de Bacau, Observator de Bacau, Impartial de Bacau, Sapte Seri, Zile si Nopti, Bacaul economic, www.ziaruldegarda.ro (Ziarul de Garda)

www.dinbacau.ro, www.judetulbacau.ro, www.ghidulbacaului.ro, www.inimabacaului.ro, www.bacau.info.ro, www.labacau.ro, www.autenticpromotion.ro, www.megabacau.blogspot.ro.

Expozitia se deschide oficial miercuri, 11 mai, la ora 11.00 si se poate vizita zilnic, între orele 10.00 – 18.00.

 

Aceasta manifestare promotionala va fi completata de urmatoarele evenimente conexe: miercuri, de la orele 11.30, un spectacol de majorete, iar joi, o sesiune de referate organizata de Fundatia Ecologica “GREEN” Filiala Bacau, cu tema “Asistenta medicala – arta, stiinta, profesie”

Impartaseste

Mircea Merticariu a etichetat acest articol cu: , , , ,

Un comentariu

  1. misu spune:

    cea mai buna oferta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com