Casin, o ruptura importanta pentru PC

Conservatorii au pierdut doi primari in ultima perioada. Pentru un partid de talia PC-ului, o astfel de pierdere este importanta, in ciuda declaratiilor. Constantin Avram, liderul conservatorilor bacauani a anuntat la ultima conferinta de presa ca este dezamagit, in special, de plecarea din PC a primarului din Casin. “Mi-as fi dorit ca domnul Comin Curelea sa aiba barbatia si sa-mi spuna ca vrea sa mearga la PDL. Astazi, partidul il exclude, alaturi de primarul din Berzunti”, a spus in conferinta presedintele Avram.

 

“Primar tanar, comuna lasata fara investitii”

 

Lucrurile nu sunt asa de simple, cum sunt prezentate la centru. Tanarul primar Cosmin Curelea are argumente solide pentru plecarea din partid. “Am sa dau cel putin trei motive pentru care am decis sa parasesc PC-ul. Comuna Casin a primit cele mai putine fonduri din tot judetul. Nici domnul Avram, nici domnul Benea nu s-au implicat, desi formal exista o alianta. Apoi, am mai cerut sprijin in litigiul cu Onestiul. Nici aici nu s-a intamplat nimic. Un alt motiv tine de faptul ca localitatea pe care o conduc, grav afectata de inundatii, nu a primit nici un leu. In plus, cu domnul Avram am avut mai multe probleme, de curand a refuzat sa-mi valideze un consilier”, ne-a declarat primarul Cosmin Curelea.

 

Cu ajutorul puterii va asfalta 8 kilometri in comuna

 

Primarul din Casin afirma ca presedintele Constantin Avram i-a facut mai multe sicane. “Am simtit ca nu mai am niciun viitor in PC. Imi pare rau ca las in urma conservatorii, dar am muncit mult in acest partid, unde sunt mai vechi decat domnul presedinte”, ne-a mai declarat Cosmin Curelea.

 

Primarul din Casin isi doreste un nou mandat dar mai ales sa se vada ca a lasat ceva in urma in acesti patru ani “Am primit déjà finantare pentru asfaltarea a 8 kilometri de asphalt. Asta e ceea ce conteaza, sa fac ceva pentru comuna. In plus, nu voi renunta in disputa pe care o avem cu Onestiul. E vorba de un teritoriu istoric al comunei, unde sunt peste 130 de case”, a mai spus Cosmin Curelea

Impartaseste

Mircea Merticariu a etichetat acest articol cu: ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com