Breaking news: A evadat un hot mic si cret

Astazi, în jurul orei 13.30, Gheorghe Axinte, în vârsta de 19 ani, condamnat definitiv la 2 ani închisoare pentru „furt calificat”, cu domiciliul în judetul Vaslui, localitatea Pungesti, sat Toporasti a disparut din Gradina Argrozootehnica a Penitenciarului Bacau.

Potrivit oficialilor institutiei bacauane, evadatul are 1,62 inaltime, este slab, cret, are fruntea ingusta dar nasul drept, ochii verzi, gura mica, barbia ingropata, fata ovala si urechile mici si lipite. „Din primele verificari efectuate, a rezultat faptul ca Axinte Gheorghe s-a deplasat la o sursa de apa potabila din incinta punctului de lucru, pentru a spala vesela folosita la servirea mesei. Dupa aproximativ 10 minute, a fost constatata lipsa persoanei private de libertate si s-a procedat conform reglementarilor în vigoare. În vederea capturarii persoanei private de libertate au fost dispuse masuri specifice în astfel de situatii, respectiv: blocarea cailor de acces în zona, alarmarea personalului, trimiterea de urgenta a mai multor echipe de cautare formate din personalul unitatii precum si cooperarea cu  organele de politie“, a precizat Adrian Novac, purtatorul de cuvant al Penitenciarului Bacau.

Cand a fugit din custodia gardienilor avea un costum tip salopeta de culoare gri, format din pantaloni lungi si bluza cu mâneca lunga, tricou de culoare rosie si adidasi de culoare maro.

Impartaseste

Mircea Merticariu a etichetat acest articol cu: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com