Boxerul George Gavrila il apara pe Dinu Damaschin

La recursul lui Dinu Damaschin, de la Curtea de Apel Bacau a participat si fostul campion la box, George Gavrila, cel care a cunoscut-o în urma cu mai multi ani pe Monica Gabor.

 Tânarul boxer George Gavrila nu a uitat ajutorul dat de Dinu Damaschin. Tocmai de aceea, ieri, a venit în instanta sa fie alaturi de cel care s-a autointitulat „taticul Monicai“ si care acum este închis pentru proxenetism si trafic de persoane. Gavrila nu crede ca Damaschin ar fi traficat vreodata pe cineva. „Nu avea niciodata bani. Daca avea apartamente în Bucuresti si ar fi luat bani de pe fete, nu ar fi stat cu mama lui. Eu l-am cunoscut ca presedinte la Drepturile Omului. S-a luptat în instante, a suparat magistrati. De asta, aici în Bacau nu va avea un proces corect. Am venit sa-i iau apararea, vâzând ca a ajuns în cea mai grea stare de degradare a sanatatii“, a spus Gavrila, dupa care a mai continuat: „Este foarte slabit. Instanta ar trebui sa nu-l judece ca si cum ar fi de la Gestapo, iar aici ar fi procesul de condamnare la moarte de la Nuremberg“, a mai spus George Gavrila.

Tânarul boxer a cunscut-o în urma cu sapte ani pe Monica si nu crede ca aceasta ar fi acceptat vreodata sa se prostitueze. „A stat în casa lui Damaschin, apoi a plecat la Bucuresti. Era dezghetata, isteata si frumoasa. Nu cred ca ar fi acceptat vreodata sa se prostitueze“.

L-a ajutat pe Alexandru Gavrila

George Gavrila considera ca Dinu Damaschin a avut un rol important în procesul fratelui sau. Alexandru Gavrila a comis o crima, care nu are nicio explicatie. În urma cu doi ani, acesta si-a înjunghiat fiica, care avea numai trei ani, cu un cutit în inima. În acest moment el este internat la Spitalul Grajduri din Iasi, pentru tulburari psihotice. „În acest proces ne-a ajutat Dinu Damaschin deoarece avea notorietate, dar si presa. Fratele meu este mai bine si sper sa-i dea drumul din spital“, a mai afirmat George Gavrila.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com