„Bataie“ intre fete pe locurile de la Scoala Nationala de Pregatire a Agentilor de Penitenciare Targu Ocna

Concurenta la examenul de admitere la Scoala Nationala de Pregatire a Agentilor de Penitenciare Targu Ocna a fost de 5 pe loc, la fete, iar ultima medie de admitere a fost de 9,12. In acelasi timp, 410 barbati au disputat cele 170 de locuri puse la bataie de ANP (Administratia Nationale a Penitenciarelor), reprezentand cifra de scolarizare pentru 2012-2013. Ultima medie la baieti a fost de 7.63

Concursul de admitere pentru ocuparea a 200 locuri (30 femei si 170 barbati) în cadrul Scolii Nationale de Pregatire a Agentilor de Penitenciare s-a desfasurat în perioada  10 – 24 septembrie 2012. La aceasta sesiune de admitere au participat un numar de 557 candidati (dintre care 410 barbati si 147 femei). Concursul de admitere a fost coordonat de o Comisie centrala de admitere si de comisii separate pentru efectuarea contravizitei medicale, verificarea aptitudinilor fizice, verificarea cunostintelorla Limbaromâna sila Istoriaromânilor.

„Etapele concursului de admitere s-au desfasurat astfel:

– în perioada 10 – 14 septembrie s-a efectuat contravizita medicala si a fost sustinuta proba de verificare a aptitudinilor fizice cu candidatii înscrisi la concursul de admitere. În urma efectuarii contravizitei medicale si dupa sustinerea probelor de verificare a aptitudinilor fizice au fost admisi un numar de 426 candidati (dintre care 123  femei si 303 barbati).

– în perioada 15 –16 septembrie 2012, au fost sustinute probele de verificare a cunostintelor la „Limba româna” si „Istoria românilor”.

De asemenea, un numar de 21 candidati nu s-au prezentat în vederea sustinerii probelor de concurs.

Rezultatele finale au fost afisate la sediul Scolii Nationale de Pregatire a Agentilor de Penitenciare, în data de24.09.2012, dupa solutionarea contestatiilor, transmise, în format electronic, la unitatile care au selectionat candidati si afisate pe paginile de internet ale Administratiei Nationale a Penitenciarelor, , respectiv ale Scolii Nationale de Pregatire a Agentilor de Penitenciare Targu Ocna. Ultima medie a celor declarati admisi la concursul de admitere a fost de 9,12 la femei si de 7,63 la barbati, rezultate care arata nivelul ridicat de pregatire a candidatilor care au participat la acest concurs. Modul de organizare si desfasurare al concursul de admitere  a fost  atent monitorizat de catre reprezentanti ai organizatiei sindicatele, în calitate de observatori“, se arata in comunicatul semnat de Silvia Vatavu, purtator de cuvant al Scolii Nationale de Pregatire a Agentilor de Penitenciare Targu Ocna.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com