„Aparitia UNPR nu este intamplatoare, suntem una din caile lui Basescu“/ „Partidul isi propune sa castige 20 de primarii in Bacau“(galerie foto)

A spus secretarul de stat in Ministerul Administratiei si Internelor (MAI) Gheorghe Emacu, prezent la Conferinta Organizatiei Judetene UNPR Bacau.

 

Progresistii bacauni s-au intalnit in sala de conferinte a Directiei Agricole din Bacau pentru fixarea obiectivelor la alegerile locale din 2012, dar si pentru validarea formulei actuale a Biroului Executiv Judetean UNPR Bacau. Printre invitati s-au numarat si reprezentantii organizatiilor UNPR Neamt, deputatul Emil Bostan, dar si Catalina Vartic  de la Suceava.  Cei 9 primari ai partidului, atrasi de la PNL si PSD, au cerut direct secretarului de stat MAI, Gheorghe Emacu (vicepresedinte UNPR) fonduri pentru realizarea unor camine culturale in comunele lor.

Primarii UNPR sunt mandri ca sunt „tradatori“ si ca pot face ceva in comuna lor, pentru un nou mandat

Dupa 20 de ani de democratie, edilii intrati in UNPR par sa fi inteles cum stau treburile in politica romaneasca. „Si eu fac parte din grupul de „tradatori“, care au intrat in UNPR, la fel ca toti ceilalti din sala. Trebuie sa facem diferenta intre intre oportunism si oportunitate. Am depus juramant fata de comuna, nu fata de partidul care m-a adus la primarie“, a spus Nicolae Andrusca, primarul din Bogdanesti. Edilii bacauani au subliniat faptul ca vor reprezenta motoare pentru UNPR, dar si ei au nevoie de sustinere cu fonduri publice.

 

Statul ajuta primarii MAI, care au ales „calea“ lui Basescu

Secretarul de stat Gheorghe Emacu a felicitat organizatia bacauana pentru dezvoltarea avuta in ultima perioada si a vorbit despre ce este UNPR. „Aparitia UNPR pe scena politica nu este intamplatoare. Acest partid se va ridica mult, dupa cum au spus unii primari, tocmai pentru ca partidele mari, consacratae, nu mai au combustibil si potential de crestere. Vom gasi solutii pentru sprijinirea primarilor nostri. S-a spus ca noi suntem a treia cale a lui Basescu. Eu spun ca suntem doar una din cele trei cai“, le-a spus deschis Gheorghe Emacu, progresistilor din sala, dandu-le speranta ca vor lua una din cele mai mari felii, daca vor fi din nou la guvernare.

 

Obiective: presedinte Adrian Mironescu: „Vom lua 15% din voturi si 20 de primarii“

 

Adrian Mironescu, presedintele UNPR Bacau a subliniat principalele obiective ale partidului la alegerile locale. „Vom avea in judetul Bacau un procent de 15% din numarul total de voturi. Ne propunem sa obtinem victoria electorala in 20 de primarii din judet, inclusiv in municipiile Bacau si Onesti. In acelasi timp, vom obtine doua mandate de parlamentari, care sa reprezinte cetatenii judetului Bacau in forul legislativ al Romaniei.

 

UNPR au 9 primari/ Primarul din Podul Turcului, Gabriela Iacobescu, nu mai este independent

Un momentul de fata formatiunea politica condusa de Gabriel Oprea are 10% din primarii judetului Bacau. Printre primarii prezenti in sala s-au numarat Gabriela Iacobescu, din Podul Turcului, Adrian Solomon din Faraoani, Mihai Dascalescu, din Beresti Bistrita, Nicolae Andrusca din Bogdanesti, Mihai Funaru, din Luizi Calugara, Gheorghe Tilibasa din Glavanesti s.a. „Eu sunt un om pragmatic. Trebuie s? gasim calea sa ne coborâm la nivelul tutuor, nu dupa vorba romaneaca ”, cine nu-i fudul, nu-i prost destul”. Trebuie sa le oferim un viitor copiilor nostri, sa nu mai plece in strainatate, sa construiasca aceasta tara“, a spus primarul Gabriela Iacobescu.

 

Aproape toti edilii, dar si alti membri din conducerea UNPR Bacau, s-au axat pe un discurs nationalist. Ideea principala vehiculata de toti este aceea ca partidul va gasi solutiile pentru construirea unei tari frumoase, cu locuri de munca pentru toata lumea si bine platite.

Conferinta Judeteana UNPR va fi la Directia Agricola

Adrian Mironescu promite: UNPR va lua 15% in Bacau

Cristian Diaconescu: „Infiintarea oficiului Tinutului Secuiesc la Bruxelles este un afront adus Romaniei”

PSD: „Vom fi principala forta politica din Municipiul Bacau!“/ Consiliul Municipal isi desemneaza candidatii pentru alegerile locale din 2012

Un comentariu

  1. Laurian spune:

    Frumos articolul …. la fel si pozele… felicitari… acelasi om vertical si impartial…. Bravo inca o data si la mai mare….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com