Afaceristul Viorel Rusu, in catuse la Curtea de Apel Bacau. Procurorii cer arestarea pentru 30 de zile

Viorel Rusu (50 de ani) a fost retinut astazi de procurorii Curtii de Apel din Bacau într-un dosar care vizeaza infractiuni comise la construirea unui imobil din Bacau si vânzarea unor locuinte.

Viorel Rusu

Milionarul Viorel Rusu controleaza trei firme(Rustrans, Conextrust si Amici) care au câstigat sute de contracte publice în judetul Bacau, si au realizat o cifra de afaceri de peste 50 de milioane de euro, în fiecare din ultimii patru ani.  „A fost retinut omul de afaceri Viorel Rusu, într-un dosar referitor la apartamentele de serviciu ale MAI. S-a facut si propunerea de arestare preventiva pentru 30 de zile“, ne-a declarat procurorul Constantin Botezatu, purtatorul de cuvânt al Parchetului de pe lânga Curtea de Apel Bacau.

Conextrust vrea jumatate de milion de euro pentru terenul de sub bloc

 

Dupa mai bine de 10 ani proprietarii au aflat ca trebuie sa plateasca si terenul de sub bloc

În ultimii doi ani, Viorel Rusu a formulat mai multe denunturi la Directia Nationala Anticoruptie, în care a acuzat primari, deputati si senatori care ar fi pretins si primit mita de la el. Printre cei denuntati de Viorel Rusu se numara primarul Bacaului, Romeo Stavarache, Constantin Apostol, fost sef al Agentiei de Dezvoltare Regionala Nord-Est, senatorul Gabriel Berca, fost ministru de Interne, deputatul Mihai Banu, fost lider al democrat-liberalilor bacauani s.a. Vom reveni cu amanunte.

Impartaseste

Mircea Merticariu a etichetat acest articol cu: , , , , ,

3 Comentarii

  1. oare cine spune:

    Ce za zicem ne a furat tot ce poporul roman a suferit pt asa ceva.Acesti oameni gen RUSU VIOREL ar trebui luata toata averea ce a facut cu banii nostrii publici si sa vedem daca mai pot sa stringa bani din prestari catre persoane.Sa plateasca pentru faptele de coruptie .Trebuie sa se trezeasca poporul roman si sa plateasca toti parvenitii ca,patroni nu se pot chema.

  2. un om spune:

    Dar, cu tot ce s-a intamplat la SC Comalrid SA Bacau, impreuna cu Taban Aurelia si Balaita Victoria, cand?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com