Judecatoriile din Bacau, Moinesti si Buhusi au noi sefiDe la începutul anului, urmare a concursurilor pentru functiile de conducere, care au avut loc în perioada septembrie-decembrie, judecatoriile din Bacau, Moinesti si Buhusi au noi presedinti. S-au produs schimbari si la nivelul conducerii unor parchete din judetul Bacau.
Urmare a concursurilor organizate de Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) prin intermediul Institutului National al Magistraturii, în perioada 9 septembrie-9 decembrie, mai multe instante din judetul Bacau si-au schimbat conducerea. Numirile în functii sunt valabile pâna pe 1 ianuarie 2020. Ancuta Blanariu, de la Judecatoria Roman, a devenit presedintele Judecatoriei Bacau. O înlocuieste din functie pe judecatorul Simona Carmen Panfil, care a ocupat functia în ultimile luni cu delegatie. Adina Mihaela Paun, care în ultima perioada a avut delegatie sa conduca Judecatoria Buhusi a fost reconfirmata pe functie în urma examenului de la INM. Un mandat de trei ani, de presedinte, a primit si judecatorul Nela-Carmen Patilea care conduce de la 1 ianuarie Judecatoria Moinesti, post ocupat în ultimile luni de judecatorul Daniel Darie.
În urma concursurilor organizate pentru functiile de conducere ale parchetelor au primit numiri pe functii procurorii Daniel Stefan – prim procuror la Parchetul de pe lânga Tribunalul Bacau, Iuliana Perju-prim procuror la Parchetul de pe lânga Judecatoria Buhusi si Constantin Horatiu Stângaciu, prim procuror adjunct al Parchetul de pe lânga Judecatoria Bacau.

1,397 total views, 16 views today

Impartaseste

Mircea Merticariu a etichetat acest articol cu: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *